Birden fazla Amazon hesabı açmak yasak mı?

BGSGP

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Amazon'da 300/120 indiriminden sadece ilk siparişini verecek kullanıcılıar için uygunmuş, bu sebeple yeni hesap açacağım, ancak aynı telefon numarasını ve aynı ödeme kartı ile yeni bir hesap kullanacağım. Adres olarak teslim alma noktasını seçeceğim.

Amazon birden fazla hesap kullanmayı engelliyor mu? Satıcı hesabı falan değil, indirimden yararlanıp hesabı bir daha kullanmayacağım. Daha doğrusu başka kampanya gelene kadar. :p

Bazı kişiler Prime ilk ay ücretsiz avantajından hep yeni hesap açarak yararlanıyorlardı. Fakat Amazon, bunları fark ettiğinde hesaba kısıtlama getiriyordu veya kapatıyordu. Alışveriş konusunda nasıldır bilmiyorum. Ve sanırım telefon numarası sayesinde fark ediliyorlardı.

Aynı telefon numarası ile kartlardan sanal kart aça aça ya da ön ödemeli kart satın alıp aylarca ücretsiz Prime Gaming aldım, sağ olsunlar yaratıcı olmak için de komşularımın adresleri yardımcı oldu.
Bir süre sonra açtığım hesaplarda ücretsiz denemeyi açınca yasaklama geldi fakat bu çok sonra oldu, sizin şu an açıcağınızdan bir şey olacağını sanmıyorum.

Daha önceden hiç alışveriş yapmadığım 6 aylık hesabımdan denedim, onda ilk alışveriş indirimi de, 300/120 indirimi de çalışmadı. Sanırım farklı cihazdan farklı bir ödeme aracıyla, farklı T.C. numarası ve farklı telefon numarası ile yapmam gerekiyor, ya da azimle yeni hesaplar açman gerekiyor, Nays'a zaten %15 cashback geldiğinden yeni hesap açmakla uğraşmayacağim. Yazan herkese teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı