Birden Fazla Kayıttan Yürütme Aygıtı Seçilebilir mi?

• Konuyu başlatan humaku
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 10.155

humaku

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2 adet hoparlörlü HDMI monitör kullanıyorum İki ekrandan da aynı anda ses almak istiyorum ama bildiğiniz gibi windows 8 in arayüzü 1 cihaz seçmeye olanak sağlıyor. Aynı anda 2 cihazı kayıttan yürütmek için seçebilir miyim? Yada başka fikirleriniz var mı arkadaşlar?

Ekran Alıntısı.PNG

2.PNG
3.PNG
5.PNG
4.PNG

Şuan hem kulaklık hem ekrandan ses çıkıyor gibi görünmesinin sebebi Sanal makine açık olduğu için. :D yoksa çözmüş değilim

Stereo Mix olarak çıkan aygıta sağ tıklayıp Etkinleştir deyin ve yine sağ tıklayıp Varsayılan Aygıt olarak ayarlayın. Sonra aygıta çift tıklayıp Dinle kısmından bu aygıtı dinle kutucuğunu işaretleyip alttan 2. HDMI monitörünüzü seçin ve Tamam deyin.

Bu yöntemin işe yaraması gerek.

Bu videodakini yapabilmek için bir hdmi ve bir hoparlör lazım. Olsun o şekilde de denedim ama ses gecikmeli geliyor yani neredeyse ikincisini kullanmasam da olur cinsinden yankı yapan kötü bir durum oluşuyor. Başka nasıl bir çözüm uygulayabilirim ?

Nvidea nın kontrol panelinden çok şey beliyordum ama ne yazık ki olmadı . Ses ile ilgili neredeyse hiçbir şey yok :(

Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı