Birden fazla kişinin aynı Windows keyi kullanması zararlı mı?

xScrapper

Decapat
Daha fazla  
Bu konuda biraz bilgisizim de. Aynı Windows keyleri kullanmak herhangi bir, karşı taraf da aynı keyi kullan birisinden virüslü yazılım veya bilgisayara zara vb. durumlar yaşanır mı? Yani ben de aynı Windows keyi kullanıyorum karşı taraf da aynı keyi kullanıyor. Karşı taraf bu keyin hangi bilgisayarlarda kullanıldığını bulup herhangi bir zararlı yazılım vb. durumlarda bulabilir mi? Veya her yer de dolaşan Windows 7 Windows 8.1 ücretsiz keyler var bunları kullanmak herhangi bir zararlı yazılımla bilgisayara saldırabilir mi? Dediğim gibi bu konu hakkında hiçbir bilgim yok.

Windows lisans anahtarı genellikle bir kullanıcıya atanır ve aynı anda yalnızca bir cihazda etkinleştirilebilir. Ancak, lisans türüne bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genel olarak, lisanslar bireysel kullanıcılar veya kurumsal lisans anlaşmaları için farklılık gösterir.

Bu konuda biraz bilgisizim de. Aynı Windows keyleri kullanmak herhangi bir, karşı taraf da aynı keyi kullan birisinden virüslü yazılım veya bilgisayara zara vb. durumlar yaşanır mı? Yani ben de aynı Windows keyi kullanıyorum karşı taraf da aynı keyi kullanıyor. Karşı taraf bu keyin hangi bilgisayarlarda kullanıldığını bulup herhangi bir zararlı yazılım vb. durumlarda bulabilir mi? Veya her yer de dolaşan Windows 7 Windows 8.1 ücretsiz keyler var bunları kullanmak herhangi bir zararlı yazılımla bilgisayara saldırabilir mi? Dediğim gibi bu konu hakkında hiçbir bilgim yok.

Senin donanım kimligin ve ürün kimligin
Aynı keyi kullanan digerlerinden farklı. Microsoft'ta farkli
3. parti yazılım ile KMS, hwidgen? Bunlarda .exe ile sıkıntı olabilir.
Key ile etkinleştirme yaptıgın surece zararlı yazılım olmadıgından (exe, BAT)sorun yok
2013'ten beri böyle kullanıyoruz ofis-sanal-Windows falan.
Buyur:

Dosya Ekleri

• 2023-12-03_232556.png
    2023-12-03_232556.png
    768,9 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Senin donanım kimligin ve ürün kimligin
Aynı keyi kullanan digerlerinden farklı. Microsoft'ta farkli
3. parti yazılım ile KMS, hwidgen? Bunlarda .exe ile sıkıntı olabilir.
Key ile etkinleştirme yaptıgın surece zararlı yazılım olmadıgından (exe, BAT)sorun yok
2013'ten beri böyle kullanıyoruz ofis-sanal-Windows falan.
Buyur:
hocam sağ olun yani mesela w7 keyi var seizde. Sezi de bu keyi verdiniz bana. Sen bu keyin hangi bilgisayarlar da kullanıldığı bulup (bu key aracılığıyla veya sayesinde ya da başka bir türlü) bilgisayarıma zararlı yazılımlar veya biligsayarıma karşı ataklarda bulunabilir misiniz? Veya her nasıl şekilde olur bilmiyorum (uçuk da olabilir bu söyleyeceğim) internette bir tane w8.1 keyi buldun adam bu keyi internete ücretsiz bir şekilde koymadan önce zaralı yazılımlar yüklese, sen de direkt bilgisayarına bu keyi girdiğin an da bilgisayarına karşı atak saldırılar da bulunabilir mi? anladığım kadarıyla böyle bir şey olmuyor

Hocam sağ olun yani mesela W7 keyi var seizde. Sezi de bu keyi verdiniz bana. Sen bu keyin hangi bilgisayarlar da kullanıldığı bulup (bu key aracılığıyla veya sayesinde ya da başka bir türlü) bilgisayarıma zararlı yazılımlar veya biligsayarıma karşı ataklarda bulunabilir misiniz? Veya her nasıl şekilde olur bilmiyorum (uçuk da olabilir bu söyleyeceğim) internette bir tane W8.1 keyi buldun adam bu keyi internete ücretsiz bir şekilde koymadan önce zaralı yazılımlar yüklese, sen de direkt bilgisayarına bu keyi girdiğin an da bilgisayarına karşı atak saldırılar da bulunabilir mi? Anladığım kadarıyla böyle bir şey olmuyor

Key dedigin 25 harf veya rakamdan olusur
Zararlı olabilmesi için bunun BAT veya .exe türü calısır olası gerek mass, hwidgen, KMS vs...

Hocam böyle bir şey buldum da
"Ayrıca, bu keyleri kullanan bilgisayarlar arasında bir bağlantı oluşturabilir ve zararlı yazılımların yayılmasına neden olabilir. Bu keyleri internetten bulmak da tehlikelidir, çünkü bazı siteler sahte veya virüslü keyler sunabilir. Bu keyleri girdiğinizde, bilgisayarınızı hacklemek veya kişisel verilerinizi çalmak isteyen kişilere karşı savunmasız kalabilirsiniz."

Hocam böyle bir şey buldum da
"Ayrıca, bu keyleri kullanan bilgisayarlar arasında bir bağlantı oluşturabilir ve zararlı yazılımların yayılmasına neden olabilir? Bu keyleri internetten bulmak da tehlikelidir, çünkü bazı siteler sahte veya virüslü keyler sunabilir. Bu keyleri girdiğinizde, bilgisayarınızı hacklemek veya kişisel verilerinizi çalmak isteyen kişilere karşı savunmasız kalabilirsiniz."

Microsoft bu keyler ona ait degilse niye etkinleştiriyor,
O zaman dedigin gibiyse Microsoft yapıyor bu işi.
Mass, hiwidgen, KMS bunlar denek ki bu işte ışık yılı ileride😁

Microsoft bu keyler ona ait degilse niye etkinleştiriyor,
O zaman dedigin gibiyse Microsoft yapıyor bu işi.
Mass, hiwidgen, KMS bunlar denek ki bu işte ışık yılı ileride😁
Yani hocam sadece keyi aktif etsem ve yanında hiçbir uygulama yüklemesem sıkıntı çıkmaz (virüs felan)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı