Apart tarzı bir yerde kalıyorum. Her katta bir modem var ve akşamları cok kişi bağlandığı için internet epey bir yavaşlıyor. Kendi daireme router kurup o router üzerinden bağlansam bir hızlanma olur mu? Veya başka yapabileceğim bir şey var mı?
Apart tarzı bir yerde kalıyorum. Her katta bir modem var ve akşamları cok kişi bağlandığı için internet epey bir yavaşlıyor. Kendi daireme router kurup o router üzerinden bağlansam bir hızlanma olur mu? Veya başka yapabileceğim bir şey var mı?
Router ayrı menzil genişletici ayrı, roıuterdan ben de anlamıyorum.Router dediğimi şey sinyal arttırıcı değil mi zaten? Yani sanmam hız falan artmaz sinyal artar.
Sinyal gücü artar hızlanma olmaz.
Dairelere kablosuz modem koymak serbestmiş, normal modem yasakmış nedense. Bu kablosuz modem tam olarak ne? Çok fazla bilgim yok. Superbox falan mı? Yoksa başka bir şey mi?
Dairelere kablosuz modem koymak serbestmiş, normal modem yasakmış nedense. Bu kablosuz modem tam olarak ne? Çok fazla bilgim yok. Superbox falan mı? Yoksa başka bir şey mi?
Superbox dışında fiyat ve hız olarak uygun başka bir alternatif var mı? Biraz pahalı gibi suberboxEvet Superbox tarzı olanlar.
Superbox dışında fiyat ve hız olarak uygun başka bir alternatif var mı? Biraz pahalı gibi suberbox.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.