Bireysel Windows işletim sistemi nasıl yapılır?

MuratLider

Kilopat
Daha fazla  
Kendi isletim sistemini yapma siteleri nelerdir? Windows.

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO resimdeki gibi hata veriyor ne yapmamı tavsiye edersin NTLite tavsiyen için teşekkür ederim.
Kurulum yapılırken mi böyle bir hata çıktı? Sürücüleri bir daha ilave etmeyi deneyin. Onun dışında zaten NTLite'ın Vista sürümünü editleyebilir mi konusunda pek kesin bir bilgiye sahip değilim.

Kurulum yapılırken mi böyle bir hata çıktı? Sürücüleri bir daha ilave etmeyi deneyin. Onun dışında zaten NTLite'ın Vista sürümünü editleyebilir mi konusunda pek kesin bir bilgiye sahip değilim.

Windows kurulumda resimdeki gibi sorun cıktı Windows Vista 64 Bit'te. Sistem ile alakalı sürücüleri nereden indirebilirim aygıt yöneticisinden bakıp sisteme.

Bence Windows yerine Linux'a yönel. OpenSUSE'un inşa etme aracı vardı herhalde Kernel'ın üzerine yapılarak.
Yasal olmayacağı için söylüyorum, sana kalmış günün sonunda.

Kendi isletim sistemini yapma siteleri nelerdir? Windows.
NTLite ile editleyebilirsiniz fakat Windows kapalı-kaynak çekirdeğe sahip olduğu için %100 her şeyini editlemek mümkün değil.
Windows Vista ISO'su NTLite'ye pek uymuyor. Düzgün çalışmıyor bizzat denedim. Fakat istiyorsanız deneyebilirsiniz.

Windows kurulumda resimdeki gibi sorun cıktı Windows Vista 64 Bit'te. Sistem ile alakalı sürücüleri nereden indirebilirim aygıt yöneticisinden bakıp sisteme.
Aygıt yöneticisinden donanım kimliklerini bulup internette aratarak uyumlu sürücüler bulabilirsiniz. Bunun dışında direk aygıt yöneticisinden donanımın adına bakıp internette aratarak da bulabilirsiniz.

Aygıt yöneticisinden donanım kimliklerini bulup internette aratarak uyumlu sürücüler bulabilirsiniz. Bunun dışında direk aygıt yöneticisinden donanımın adına bakıp internette aratarak da bulabilirsiniz.

Hangi siteden indirmemi tavsiye edersiniz sürücüleri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…