Fotoğrafta görüldüğü üzere zamlardan önce PC Game Pass stokluyorum. Bir şey merak ettim. Bıraktığım videodaki arkadaş çeşitli abonelikler alıp en sonunda bir ay Ultimate Game Pass alıyor ve eskiden aldığı tüm abonelikler Ultimate Game Pass'e dönüşüyor. Bunu ben de uygulayabilir miyim? Risk alınır mı?
Evet yapabilirsiniz. Herhangi bir sıkıntı olmaz eğer doğru bir şekilde yaptıysanız. Zaten yükseltirken size soruyor, aboneliğinizi Ultimate'a yükseltmek ister misiniz? diye
Fotoğrafta görüldüğü üzere zamlardan önce PC Game Pass stokluyorum. Bir şey merak ettim. Bıraktığım videodaki arkadaş çeşitli abonelikler alıp en sonunda bir ay Ultimate Game Pass alıyor ve eskiden aldığı tüm abonelikler Ultimate Game Pass'e dönüşüyor. Bunu ben de uygulayabilir miyim? Risk alınır mı?
Evet yapabilirsiniz. Herhangi bir sıkıntı olmaz eğer doğru bir şekilde yaptıysanız. Zaten yükseltirken size soruyor, aboneliğinizi Ultimate'a yükseltmek ister misiniz? diye
Xbox Game Pass ile en iyi yüzlerce bilgisayar ve konsol oyununu oynayın.
www.xbox.com
Sitesine gidip "Şimdi katılın"a tıklıyoruz. Oradan önümüze çıkan passlerden istediğimizi seçim hesabımıza satın alıyoruz. Siteye tekrar tekrar girip alarak sürenizi uzatabilirsiniz. Kontrol etmek için ise şu siteye gidip her satın alımınızda F5'e basıp kontrol edebilirsiniz süreyi:
Evet hepsi Ultimate gibi görünecek. Öncekinde dediğim gibi orada size Ultimate'a yükseltemeye hazır mısın gibi bir şey soracak ve onaylayınca hepsi Ultimate olacak.