ama benim hoslandigim kisi arkadasimdan hoslaniyor ve benden hoslanan kiz bana yakinlasiyor. Ben simdi gidip acilirsam, elimdeki sansta gitmez mi?Önce hemen sevdiğin kıza açıl derim hocam. Diğer arkadaşların kapmasın dikkat et bana aynı olay denk geldi çok üzülmüştüm.
Sen -> senin hoşlandığın kız.
Kızın arkadaşı -> sen.
Senin arkadaşın -> senden hoşlanan kız.
Senin hoşlandığın kız -> senin arkadaşın.
Denklem bu mu? Kafam karıştı.
Sen kendi sevdiğine açıl. En azından denersin be hocam.ama benim hoslandigim kisi arkadasimdan hoslaniyor ve benden hoslanan kiz bana yakinlasiyor. Ben simdi gidip acilirsam, elimdeki sansta gitmez mi?
Sevmediğin kişiyle yıllar geçer mi hocam. Sevdiğinize açılın.ama benim hoslandigim kisi arkadasimdan hoslaniyor ve benden hoslanan kiz bana yakinlasiyor. Ben simdi gidip acilirsam, elimdeki sansta gitmez mi?
Bu olay fake degil, cidden yaziyorum.
Bir kizdan hoslaniyorum, kizin en yakin arkadasi benden hoslaniyor, en yakin arkadaslarimdan biri benden hoslanan kizdan hoslaniyor ve yine en yakin arkadaslarimdan birinden, benim hoslandigim kiz hoslaniyor. Ne yapmam lazim? (Lise son)
Bu olay fake degil, cidden yaziyorum.
Bir kizdan hoslaniyorum, kizin en yakin arkadasi benden hoslaniyor, en yakin arkadaslarimdan biri benden hoslanan kizdan hoslaniyor ve yine en yakin arkadaslarimdan birinden, benim hoslandigim kiz hoslaniyor. Ne yapmam lazim? (lise son)
O iki kızla da ilişikini geliştirmen lazım. Yoksa diğer elemanlar ikisini de kapacak.
Bu durumda babamla ben kardeş mi oluyoruz? Olayı düzgün anlatın.
ergen işleri boş verin.
Bakin olay su:
Benim en yakin arkadaslarimdan biri -> hoslandigim kizin hoslandigi kisi
Benim en yakin arkadaslarimdan biri (2) -> benden hoslanan kisiden hoslaniyor
Hoslandigim kiz -> benim en yakin arkadaslarimdan biri (2)'den hoslaniyor
Hoslandigim kkizin arkadasi -> benden hoslaniyor
Su an onu yapiyorum
Anlattim
Dogru
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.