Birine Karşı Olan Duygusal Bağım

İyi ki böyle dedin;

En başından olabildiğince kısaltarak yazacağım...

Uzun yazsaydın nasıl okurduk...

@Metoboy_Lead, dostum konunu okudukça bir paket sigara bitirecektim. İlk başta trendeki oğlandan belliymiş kızın sadece seni sevmediği. Böyle kızlar vardır; herkese mavi boncuk dağıtırlar. Umut verirler sonra da o umudu kül ederek seni yaşayan bir ölü yapar.

Kadınlar böyle demek ki, doğrusunu ileride bulacaksın dostum. Bu kız olmaz, bu kız olur, bu kız olmaz, şu kız olur...

Beni niye bu kadar sevmedin YASEMİN!!! En güzeli yalnız kurt takılmak, bana bunu öğretti şimdiye kadar yaşadığım ve çevremden duyduğum gönül hikayeleri.

Gerçekten çok zor geliyor. Çünkü artık yanımda dertleşebileceğim 2-3 insandan birini kaybettim. En ufak canımın yanmasında telaşa kapılacak birisi, kötü bir şekilde benden uzaklaştı...

Ya aslında bir çok detayı es geçtim yazarken gerçekten... Genelde tekim zaten. Ya trendeki oğlanla arkadaşlardı aslında... Ve oğlanın adı Umut...[emoji20] Dediğim gibi sadece hoşlandığım kızı değil bir sürü konuda yanımda olan dert ortağımı da kaybettim...

İlk defa bir kızla böyle yaklaşım yaşıyorsun anladığım kadarıyla. Samimi, dost canlısı davranışları yalnız olduğun için sana iyi gelmiş. Anladığım kadarıyla karşıdaki kız sosyal birisi. Arkadaş çevresi var, insanlarla rahatça iletişime girip kendisini ön planda tutabiliyor. Sana karşı gösterdiği davranışlar, bir arkadaştan fazlası evet ama bunu diğer tanıştığı çocuklara da göstermediğini bilemezsin. 2 gün iyi olup da 3. gün 180 derece dönen kişiyle sağlıklı bir arkadaşlık ilişkisi de yürütülemez, arkadaşlık ötesi ilişki de. Kadınları anlamak güçtür. Bir gün çok iyiyken, ertesi gün çok karmaşık duygulara girebiliyorlar. Biraz da ergenliğin kıvılcımlarıyla iyice alev topuna dönüşüyor.

Geri dönüş yapmanı önermem, sana eyvallah çeken birisinin peşinden koşman sadece sana zarar verir. Önünde güzel bir 12. sınıf, zor bir sınav var. Üniversite hedefin varsa, tavsiyem lisede bu tür durumlara girmemen. Tabii ki sana yalnız kal demiyorum. Ama senin yaptığın bağlanmak. Bu da sana her açıdan zarar veriyor. Anlattığın gibi ''günlük ilişkiler'' yaşanıyor bu dönemde. Daha çok başındasın hayatında, önüne bilmem kimler çıkacak daha. Belki de bu kızdan kopman, daha iyi birine yönlendirecek seni. Bilemezsin. Önce geleceğini düşün, sonrasının çorap söküğü gibi geldiğini göreceksin.

Kardeşim, sana tecrübelerime dayanarak yazıyorum. Böyle arkadaş ayaklarına girme yapıştır gitsin. Açık açık konuşacağım buraya konu açtıysan alınmaca gücenmece yok. Kız seni tartmış iki takılmış, bakmış sende iş yok yol vermiş. Bu iş oldu bitti, peşine düşme artık. Ama baktın kız yanaşıyor ki yanaşacağını sanmam ama hadi yanaştı diyelim kucağa düşmüştür affetme. Bura forum açık açık yazamıyorum ban yiyoruz sonra. Bir daha ki ilişkilerinde böyle iyi çocuk ayaklarına girme neysen osun canın ne istiyorsa onu söyle onu yap fazla üstüne düşme. Cesur ol hiçbir şey kaybetmezsin ondan ''istediğin şeyi'' açık olarak direkt yüzüne söyle. Genç ergenlik çağında adamsın istediğin şey de belli şimdi konuşturmayın beni burada.

Uzun uzun yazdığınız için teşekkür ederim... Kız arkamdan konuştuktan sonra, yüzüme de konuştu. Sende yanlış bir izlenim uyandırdıysam özür dilerim dedi ve biz ekip olarak arkadaşız filan dedi. Ama artık soğuk davranıyor. Mesela bana kaç gündür Snap atmıyor. Mesaj atmıyor. Bir kere ben mesaj attım Hastanede iken serumlu halimle, geçmiş olsun filan yazdı soğuk soğuk... Okuldan biliyorum. En ufak canımın acimasinda, neyin var deyip sarılırdi bana... Şu an ise dediğim gibi çok yakın bir insani galiba kaybettim... Bu çok acı verici bir durum...

Bir daha ki ilişkilerinde böyle iyi çocuk ayaklarına girme neysen osun
Ne olduğunu nereden biliyorsun? Hayatında ilk defa gördüğün kişiler hakkında böyle kesin cevaplar verebilmen garip.
Cesur ol hiçbir şey kaybetmezsin ondan ''istediğin şeyi'' açık olarak direkt yüzüne söyle. Genç ergenlik çağında adamsın istediğin şey de belli şimdi konuşturmayın beni burada.
Neymiş istediği şey? Olayı saçma sapan yerlere çekme. Şu anlatılandan nasıl bu anlamları çıkarabildin anlamak güç...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kız arkamdan konuştuktan sonra, yüzüme de konuştu. Sende yanlış bir izlenim uyandırdıysam özür dilerim dedi ve biz ekip olarak arkadaşız filan dedi. Ama artık soğuk davranıyor.
İşte canım cicim derken bir anda kutup havasında cevaplar yazması foyasını ortaya çıkarmış. Onun açısından bakacak olursak o da özel günler geçiriyor olabilir, gayet normal bir şey. Ama böyle bir şeyde uzaklaşmak yerine sorununu paylaşacak insanlar aramak çözümü getirir. Ki böyle bir şey olsa seninle konuşurdu diye düşünüyorum. Bizden daha iyi tanıyorsun kişiyi. Yakın olduğu arkadaşlarıyla konuşabilirsin, fikir edinebilirsin hakkında. Genelde kızlar birbirlerine böyle şeyleri anlatır. Denemekten zarar gelmez.

Olayı sadece "cinsellik" olarak değerlendirmek istemiyorum. Çünkü emin olun cinsellikten çok daha önemli şeyler var. Dürüst bir şekilde söylüyorum ki onun bana göstermiş olduğu "sevgi" gerçekten çok hoşuma gitti. Benim için üzülen, benim için canı yanan birini görmek, benim için çok farklı bir duyguydu... Evet kız çok güzeldi. Ama bana gösterdiği sevgi ve yakınlık, dış görünüşünün de önüne geçti...

Ben de buna yakın bir şey yaşadım dostum. Benim sevdiğim kız da benim karşımda sevgilisi ile birlikteydi. O durumu çok iyi biliyorum, çok... 1.5 ay oldu mesaj atmayalı.

Sana tüm samimiyetimle söylüyorum, unutmak istersen unutursun. Biliyorum, çok zor.

Biz böyle insanlara çok değer veriyoruz be dostum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya ama onunla gerçekten çok samimiydim. Sevmeyi geçtim, bir dert ortağımı kaybettim... Bana gerçekten değer verdiğini hissettiriyordu... Her gün yazışırdık. Kaç gündür yazmıyor bile... Eksikliğini gerçekten hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…