- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Meslek
- CNC ve Forklift Opr.
Anlattıklarını okurken, benim lise dönemim geldi aklıma. Ama ben sonlarında biraz daha amatör davranmıştım. Yani "onsuz yapamam, hayat bitti vs." kendimi kapattım anlayacağın. Üzerinden zaman geçti, üniversite bitti ve ben o lisedeki kız ile mahallede tekrar karşılaştım, artık ikimiz de bayağı olgunlaşmıştık. Konuşurken takılmaya, takılırken tekrar sevmeye başladık. Şimdi evliyiz. Hatta 1 çocuğumuz var.
Bence açılman veya açılmaman önemli değil. Önemli olan bunu yaptıktan sonra, her iki şekilde de nasıl hissedeceğindir. Kendine olan özgüvenin tam ise, verilecek cevabı umursamayı bırak, bunu söylemeyi düşünmezdin bile. Diğer arkadaşlarına ve derslerine ağırlık vermelisin. Özgüvenini toplayıp, geleceğe bakmalısın. İnsanlar yıllarca evli kaldıkları kişileri bile terk edebiliyor. Daha fazla üzerine gitmen, bunu saplantı haline getirmene neden olabilir.
Bence açılman veya açılmaman önemli değil. Önemli olan bunu yaptıktan sonra, her iki şekilde de nasıl hissedeceğindir. Kendine olan özgüvenin tam ise, verilecek cevabı umursamayı bırak, bunu söylemeyi düşünmezdin bile. Diğer arkadaşlarına ve derslerine ağırlık vermelisin. Özgüvenini toplayıp, geleceğe bakmalısın. İnsanlar yıllarca evli kaldıkları kişileri bile terk edebiliyor. Daha fazla üzerine gitmen, bunu saplantı haline getirmene neden olabilir.