Birini düşünmek aldatmak mıdır?

935106

Yoctopat
Özel bir durum olacak, o yüzden şimdiden özür dilerim ama kendimi çok kötü hissediyorum ve hata yaptım ama sadece bu aldatmak mı değil mi bunu herkes yaşıyor mu öğrenmek istiyorum.

Flört dönemindeyken başkası hakkına uygunsuz şeyler düşünmek aldatmaya girer mi? Yani demek istediğim şu, bu birçok kişi ile ilgili düşünüldüğünde ise ve hiçbirinden hoşlanılmıyorsa veya hiçbiri ile flörtöz bir amaç yoksa fakat bilerek ve birkaç defa olursa aldatmaya girer mi?

Ergenliğin tavan yaptığı dönemde 3*(anladınız siz)olayları döneminde düşünüyordum sadece. Normalde o zaman onlardan hoşlanmıyordum. O zaman aldatmaya girer mi?

(ChatGPT ile konuştum bunu o bunun aldatma olmayacağını söyledi ama flörtöz değilse dedi)

@Emres1 (beni hatırlarsanız yazın)

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel bir durum olacak, o yüzden şimdiden özür dilerim ama kendimi çok kötü hissediyorum ve hata yaptım ama sadece bu aldatmak mı değil mi bunu herkes yaşıyor mu öğrenmek istiyorum.

Flört dönemindeyken başkası hakkına uygunsuz şeyler düşünmek aldatmaya girer mi? Yani demek istediğim şu, bu birçok kişi ile iligili düşünüldüğünde ise ve hiçbirinden hoşlanılmıyorsa veya hiçbiri ile flörtöz bir amaç yoksa fakat bilerek ise aldatmaya girer mi?

Ergenliğin tavan yaptığı dönemde 3* olayları döneminde düşünüyordum sadece. Normslde o zaman onlardan hoşlanmıyordum. O zaman aldatmaya girer mi?

(ChatGPT ile konuştum bunu o bunun aldatma olmayacağını söyledi ama flörtöz değilse dedi)

@Emres1 (beni hatırlarsanız yazın)

Daha flörtsen zaten ne yaparsan yap aldatmaya girmez. İlişkinizin adı koyulmamış hala arkadaş gibisiniz.

Hocam iyice kendimi suçlamaktan kendimi öldürdüm resmen hocam eskiden 3* yaparken bilerek düşündüğüm şeyler fantezi gibi geliyor ama tam öyle de değil bazı ana,temel özellikler uyuyor ama diğerleride uymuyor yani fantezi olsa diğerlerininde uyması gerekmez mi hem zaten hocam? bir iki video izlemiştim tekrar aynı videoyu ondan mı bilmiyorum ama en sonunda kendimi o kadar suçladım ki acaba ayrılsam mı diye düşünüyorum ergenlikte oldu zaten ergenlik sonrası öyle şeyler olmadı ama öyle fantazi falan düşünmüş olmam beni o kadar çok rahatsız ediyor ki

Hocam iyice kendimi suçlamaktan kendimi öldürdüm resmen hocam eskiden 3* yaparken bilerek düşündüğüm şeyler fantezi gibi geliyor ama tam öyle de değil bazı ana,temel özellikler uyuyor ama diğerleride uymuyor yani fantezi olsa diğerlerininde uyması gerekmez mi hem zaten hocam? bir iki video izlemiştim tekrar aynı videoyu ondan mı bilmiyorum ama en sonunda kendimi o kadar suçladım ki acaba ayrılsam mı diye düşünüyorum ergenlikte oldu zaten ergenlik sonrası öyle şeyler olmadı ama öyle fantazi falan düşünmüş olmam beni o kadar çok rahatsız ediyor ki
Yanlış yazmışım normalde zaten kendisi eski sevgilim bu flörtüm yanlış yazmışım özür dilerim

Son düzenleme:
Hocam iyice kendimi suçlamaktan kendimi öldürdüm resmen hocam eskiden 3* yaparken bilerek düşündüğüm şeyler fantezi gibi geliyor ama tam öyle de değil bazı ana, temel özellikler uyuyor ama diğerleride uymuyor yani fantezi olsa diğerlerininde uyması gerekmez mi hem zaten hocam? Bir iki video izlemiştim tekrar aynı videoyu ondan mı bilmiyorum ama en sonunda kendimi o kadar suçladım ki acaba ayrılsam mı diye düşünüyorum ergenlikte oldu zaten ergenlik sonrası öyle şeyler olmadı ama öyle fantezi falan düşünmüş olmam beni o kadar çok rahatsız ediyor ki.

Yanlış yazmışım normalde zaten kendisi eski sevgilim bu flörtüm yanlış yazmışım özür dilerim.

Kasma bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı