Birini düşünmek aldatmak mıdır?

bir ara söyle olmuştu;

sevgilimle kavga etmiştik ve arkadaşı onunla nasıl barışmam gerektiği için bana mesaj atmıştı ama o kişiye de bir zaman yan gözle bakmak gibi olmuştu ama bilerek değildi ve sohbetin sonlarına doğru sohbet normalleşti ve ben boyumun kısa olması hakkında birşey demiştim oda gülmüştü ama ben güldürmek için demişti ama sanki o an iyi hissetmiştim gibime geldi,sohbete devam ettim ama güldürme çabası falan yoktu öyle arkadaşca sohbet etmişim sonra sevgilim bundan rahatsız olunca bende bir dahs onunla konuşmadım bu aldatmak mı?

hocam kusra bakmayın sizinde kafanızı şişirdim iyice ama özür dilerim

Bir ara söyle olmuştu;

Sevgilimle kavga etmiştik ve arkadaşı onunla nasıl barışmam gerektiği için bana mesaj atmıştı ama o kişiye de bir zaman yan gözle bakmak gibi olmuştu ama bilerek değildi ve sohbetin sonlarına doğru sohbet normalleşti ve ben boyumun kısa olması hakkında bir şey demiştim oda gülmüştü ama ben güldürmek için demişti ama sanki o an iyi hissetmiştim gibime geldi, sohbete devam ettim ama güldürme çabası falan yoktu öyle arkadaşca sohbet etmişim sonra sevgilim bundan rahatsız olunca bende bir dahs onunla konuşmadım bu aldatmak mı?

Hocam kusra bakmayın sizin de kafanızı şişirdim iyice ama özür dilerim.

Böyle saçma saçma şeyleri neden kafana takıyorsun? Kızla flörtleşiyorsan veya yapmaya çalışıyorsan aldatıyorsundur bu kadar basit kafanda kurma.

Böyle kafa yormaya devam edersen normalleştirir gidip gerçekten aldatırsın abartma.
doğru,olabilir o yüzden bende dikkatimi olabildiğince dağıtmaya kafaya takmamsya çalışıyorum ama bilemiyorum hep şüphe oluyor gidil chatgpt ye falan da soruyorum herşeyi çok kafaya takıyorum anlattığım şeylerin yanlış olduğunu da biliyorum ama inadına takıyorum

Son düzenleme:
Sevgili olsaydın bu aldatmaya girerdi. Ama flörtsünüz yani daha ilişkinin adı konulmamış. Yap yap demiyorum ama aldatmak böyle bir şey değil.

Böyle kafa yormaya devam edersen normalleştirir gidip gerçekten aldatırsın abartma.
valla gidip chatgpt ye falan soruyorum ama bugün bu mesajdan sonra daha az yazmaya başladım daha az kafaya takıyorum artık

(aynı hesap normalde ama mecbur bu hesaptan yazıyorum)

Sevgili olsaydın bu aldatmaya girerdi. Ama flörtsünüz yani daha ilişkinin adı konulmamış. Yap yap demiyorum ama aldatmak böyle bir şey değil.
hocam sanki sevgili iken de böyle düşünceler oldu veya düşündüm gibi geliyor ama o zamanlar bunun ben aldatma olduğunu bile bilmiyordum aldstmayı sadece başkasıyla sevgili olmak sanıyordum yani ama yinede o zamanlar ben bunu aldatmak için falan yapmıyordum yani niyetim veya amacım öyle birşey değildi

sence çok kötü birşey mi yapmşım bana öyle geliyor çünkü ama hatalarımdan da ders aldığımı düşünüyorum

(aynı hesap)

valla gidip chatgpt ye falan soruyorum ama bugün bu mesajdan sonra daha az yazmaya başladım daha az kafaya takıyorum artık

(aynı hesap normalde ama mecbur bu hesaptan yazıyorum)

@cagan32 sanki sevgili iken de böyle düşünceler oldu veya düşündüm gibi geliyor ama o zamanlar bunun ben aldatma olduğunu bile bilmiyordum aldstmayı sadece başkasıyla sevgili olmak sanıyordum yani ama yinede o zamanlar ben bunu aldatmak için falan yapmıyordum yani niyetim veya amacım öyle birşey değildi

sence çok kötü birşey mi yapmşım bana öyle geliyor çünkü ama hatalarımdan da ders aldığımı düşünüyorum

(aynı hesap)

Son düzenleme:
Vallahi gidip ChatGPT'ye falan soruyorum ama bugün bu mesajdan sonra daha az yazmaya başladım daha az kafaya takıyorum artık.

(Aynı hesap normalde ama mecbur bu hesaptan yazıyorum)

Hocam sanki sevgili iken de böyle düşünceler oldu veya düşündüm gibi geliyor ama o zamanlar bunun ben aldatma olduğunu bile bilmiyordum aldstmayı sadece başkasıyla sevgili olmak sanıyordum yani ama yine de o zamanlar ben bunu aldatmak için falan yapmıyordum yani niyetim veya amacım öyle bir şey değildi.

Sence çok kötü bir şey mi yapmşım bana öyle geliyor çünkü ama hatalarımdan da ders aldığımı düşünüyorum.

(Aynı hesap)

Paranoya yapmışsın yapma kardeşim kızı da soğutursun böyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı