Birini unutmak için ne yaparsınız?

Dostum konuyu açmazsan olayı bilemeyiz, dolayisiyla da çözüm üretemeyiz. Belki kız haklı? Bilemeyiz.
Tabii sana kalmış.
Kendim bayağı bir düşündüm ikimizin de haklı ve haksız olduğu konular var. Sadece o fazla tepki gösterdi o kadar. Sevgili olmayı geçtim en yakın arkadaşımı kaybetmek istemediğim için bu kadar üzülüyorum. Yoksa sevgili boş iş.

Kendim bayağı bir düşündüm ikimizin de haklı ve haksız olduğu konular var. Sadece o fazla tepki gösterdi o kadar. Sevgili olmayı geçtim en yakın arkadaşımı kaybetmek istemediğim için bu kadar üzülüyorum. Yoksa sevgili boş iş.
İşte bunu bilemeyiz. Bilmedigimiz icin de karar veremeyiz. O yüzden ya düzgünce anlat ya da konu kilitlensin bence.
Aynı zamanda en yakın arkadaşın olduğunu söylediğin kişiyle ilişkinin ani bir tartışma ile bitebileceğini sanmıyorum. Zamanla ters giden bir şeyler varmış demek ki. Bundan dolayı da üzülmek gereksiz bana göre.
Aslında bitebiliyor fakat sevgili işine gelince evet, dediğin gibi "gerçek dostun" ise ani bir sekilde bitmez.

İşte bunu bilemeyiz. Bilmedigimiz icin de karar veremeyiz. O yüzden ya düzgünce anlat ya da konu kilitlensin bence.
İstediğim şey ilişki tavsiyesi olsaydı tüm olayları anlatırdım ama ben birini unutmak istiyorum. Bunun için virüs zamanı yapılabilecek aktiviteler önermenizi istedim. Tabii konu olayı anlatmadığım için kilitlenecekse kilitlensin.

İstediğim şey ilişki tavsiyesi olsaydı tüm olayları anlatırdım ama ben birini unutmak istiyorum. Bunun için virüs zamanı yapılabilecek aktiviteler önermenizi istedim. Tabii konu olayı anlatmadığım için kilitlenecekse kilitlensin.

Hocam yapilacak tavsiyeler yapılmış, söylenecek sözler söylenmiş. Daha sağlıklı sonuclar alabilin diye öyle dedim.
İlgi alanlarınızı genişletin, her konu hakkında bilgi edinin (bu konuda @acv'ı örnek gösterebilirim gercekten hayranim ona o konuda) onun dışında spor yapın ve baska limanlara yelken açın. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı