Birinin cevabını en iyi cevap olarak işaretleme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

12345678

Decapat
Eğer yanlış yere açtıysam üzgünüm, birinin cevabını nasıl en iyi cevap olarak işaretleyebilirim?

Bunun için konu tipi konu değil soru şeklinde olmalı. Akabinde dilediğiniz mesaj yanıtının üzerinde;
Screenshot_4.png

ibaresi bulunur seçebilirsiniz.

Konu yerine soru şeklinde sorunuzu açsaydınız direkt olarak "En iyi cevap" olarak belirtebilirsiniz. Fakat yanlışıkla konu açtıysanız ve konunuza gelen yorumlardan bir tanesi işinize yaradıysa faydalı bulduğunuz mesajı gönderen üyenin sol altında bulunan "Rapor" kısmından "Konu çözülmüştür. En iyi cevap olarak seçilmesini istiyorum." şeklinde yazabilir ve bu raporu gören moderatörün konuyu soru şeklinde dönüştürmesini de sağlayabilirsiniz. @12345678

Eğer yanlış yere açtıysam üzgünüm, birinin cevabını nasıl en iyi cevap olarak işaretleyebilirim?
Konuyu soru olarak açtıysanız, mesajların altında en iyi cevap olarak işaretleme butonu yer alır.

Eğer soru olarak açmadıysanız, seçmek istediğiniz mesajı raporlayabilirsiniz.

Eğer kendi mesajınızın en iyi cevap olduğunu düşünüyorsanız, yine raporlayabilirsiniz. :)

Konu yerine soru şeklinde sorunuzu açsaydınız direkt olarak "En iyi cevap" olarak belirtebilirsiniz. Fakat yanlışıkla konu açtıysanız ve konunuza gelen yorumlardan bir tanesi işinize yaradıysa faydalı bulduğunuz mesajı gönderen üyenin sol altında bulunan "Rapor" kısmından "Konu çözülmüştür. En iyi cevap olarak seçilmesini istiyorum." şeklinde yazabilir ve bu raporu gören moderatörün konuyu soru şeklinde dönüştürmesini de sağlayabilirsiniz. @12345678
Ben de bunu senin üstünde deniyorum o zaman :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı