- Makaleler
- 1
Şu ana kadar hayatım mahvoldu demedim hiç. Şimdi geriye dönüp bakınca aslında hayatımı mahvedecek olaylar olmuş ancak hep bir şekilde üstesinden geldiğimi görüyorum.
Tamam ama ben birinin hayatını mahvettim. Keşke benim ki mahvolsa ama işte.Şu ana kadar hayatım mahvoldu demedim hiç. Şimdi geriye dönüp bakınca aslında hayatımı mahvedecek olaylar olmuş ancak hep bir şekilde üstesinden geldiğimi görüyorum.
Anlat dinleriz her türlüsünü.Kendi hayatımızı mahvetmek dahil midir?
Hocam konuyla alakasız ama PS4'e genellikle oyun için yazmışsınız. Başka amacı var mı?Şu ana kadar hayatım mahvoldu demedim hiç. Şimdi geriye dönüp bakınca aslında hayatımı mahvedecek olaylar olmuş ancak hep bir şekilde üstesinden geldiğimi görüyorum.
Reis bu yükten nasıl kurtulacaksın. Çok pis vicdan azabı çekeceksin biliyor musun?Mahvetmedim de, Valorant'da birinin sesi 12 yaşında gibiydi bende "kiddo" yazdım. Sonra dediki 33 yaşında kadınım. :I Abla niye oynuyorsun yaa.
Sorma ya, rüyalarıma giriyor.Reis bu yükten nasıl kurtulacaksın. Çok pis vicdan azabı çekeceksin biliyor musun?![]()
Netflix falan da izlenebiliyor üzerinden. Eskiden sadece onun için kullanırdım çünkü PS Plus üyeliğim yoktu.Hocam konuyla alakasız ama PS4'e genellikle oyun için yazmışsınız. Başka amacı var mı?
Yok ustam, anlatılmaz bir durum benimki de. Yine de teşekkür ederim teklif için.Anlat dinleriz her türlüsünü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.