Birisi arabanızı çizse ne yaparsınız?

Arabanın arkası Picasso portresine döndü zaten. Birşey de yapamıyorsun buna, ya mahallenin çocuğu oyun oynarken araya karışıyor, ya da gitsen seni bıçaklayacak biri çıkıyor.
 
Beni dövebilirse helal olsun, tebrik ederim.
170 boyunda 65 kg tekvandocu arkadşaım var 16 yıldır yapıyor 5 senedir wing-chun ile uğraşıyor. Dövüş sporu ile uğraşan sporcu değilseniz yada tekniğiniz yok ise sorun çıkartır bu tarz durumlar. TCK ile sorunu çözmek daha mantıklı bırakın hukukçular uğraşsın.
 
Kasıtlı çizdiyse ben de onu kasıtlı çizerim. İstemeden yaptıysa kazara olduysa sıkıntı olmaz, tamirini karşılayacaktır çizen arkadaş zaten.
 
Nokta çizik olmayan arabamı sırf çok iyi kondisyonda diye piyasadan daha fazla fiyat vererek aldım birkaç ay önce. Şimdi çizik olmayan parçası yok neredeyse. Biraz ilgi de çektiği için yaslanıp fotoğraf çektirenler, sürekli sağına soluna yapışan çocuklar eksik olmuyor. Ben artık pes ettim. Kasıtlı ya da kasıtsız olsun, başa çıkılmıyor. Hangi biriyle uğraşayım ve nasıl belaya bulaşmayım ki? Saldım gitti. :D Ara ara boya bakımı yaptıracağız artık.
 
Nokta çizik olmayan arabamı sırf çok iyi kondisyonda diye piyasadan daha fazla fiyat vererek aldım birkaç ay önce. Şimdi çizik olmayan parçası yok neredeyse. Biraz ilgi de çektiği için yaslanıp fotoğraf çektirenler, sürekli sağına soluna yapışan çocuklar eksik olmuyor. Ben artık pes ettim. Kasıtlı ya da kasıtsız olsun, başa çıkılmıyor.
Arabanızın marka ve modeli nedir acaba merak ettim.
 
Sokakta kendi halinde dururken çiziyorlar, görmediğim için yakalayamıyorum tabii. Yakalayabilsem "arabayla" döverim. Kafasıyla camları kırmam, kapıyı/kaportayı yamultmam umurumda olmaz.
 

Geri
Yukarı