Birisi bilgilerimle ne yapabilir?

Akeron

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Discord'da panelden bilgi çalma olayı mevcut, bu olaydan çok haberdar olmayan ben discord'da birisine ad soyad ve yaşadığım şehri söyledim. Söylememeliydim biliyorum ama geç öğrendim, çoğu kişi forumda bir şey yapılamaz demiş ama Türkiye'nin büyük haber kanalları falan adınıza şirket açabilir, şirkete ortak edebilir, kredi çekebilir diyor. Bu üçünü yapabilirler mi? Reşit değilim. Mümkünse işinin ehli bu işlerden, ortak etmeden vb. anlayan biri söylesin..

Technopattakiler bir şey yapılmaz derken tüm haber kanalları kredi çeker, ortak eder, şirket açar falan diyor.

Son düzenleme:

Reşit değilsen hiçbir şey yapamaz. Reşit olsan bile öyle kolay değil o işler.

Bişey yapamazlar 85m'un verileri çalındı sadece sizin değil. Şantaj yapmalarına izin vermeyin.

Şirkete ortak edecek mabad kimsede yoktur belki yetişkin iseniz adınıza ship geçebilir ya da illegal sitelere kayıt olabilir.

Aynı şeyi yaşamışız panel var evet, Bir gün arkadaşım söyledi bana çok şaşırdım bunu nasıl yapmışlar diye benim ve tüm sınıfın TC, Sülaleyi biliyor arkadaşım ben de onun tabi ki bir şey olmaz kötü ellere düşmesin..

Arkadaşlar dediğim gibi yazılarınız güven vericiydi ta ki haber sitelerini okuyana kadar FOX gibi büyük kanallar (bağımsız örnek). Hepsi şirket açarlar, ortak ederler, kredi çekerler diyor bilgilerle net şekilde.

Kanit bul mesela T.C. bulunuyor adam T.C.'ni gösterdiyse SS alip karakola gidin sibel suclar ilgilensin çocukla.
Bilgileri paylaşmadı ama eleman o tipten birisiydi sonradan fark ettim, benim sorduğum technopatta herkes hiçbir şey olmaz derken hürriyetin falan şirkte ortak ederler, şirket açarlar, kredi çekerler demesidir.

Kanıt var ise kanıtlarla birlikte bir büyüğünüzle beraber siber suçlara şikayette bulunun. Kimlik bilgilerini açığa çıkartmaktan dava açılıyor sonucu 5 yıl denetimli serbestlik oluyor. Bir daha yapamıyor, yaparsa hapis cezasına çevriliyor kredi işi vs de o kadar kolay değil.

Çipli kimlikle beraber o iş olmuyor artık hocam fiziksel olarak kartı göstermeden o dediğiniz işlemler yapılamıyor rahat olun bu konularda hep verdiğim bir örnektir en fazla adınıza kütüphane kaydı yaparlar saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…