Çözüldü Birisi LoL hesabıma girmiş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BurakMiadril

Decapat
Daha fazla  
Hata LoL'ün istemcisinde çıkıyor, hesabıma birinin girmediğine de eminim daha önce de böyle bir hata olmuyordu, şifremi kimseyle paylaşmadım ve creck oyun falan indirmedim. Ayrıca hesapta benden gizli bir işlem de yok. Bunun hata olduğunu düşünüyorum. Ve ne zaman girsem hatayı veriyor gece öğlen sabah. Durumu yaşayan ya da bir bilgisi olan var mı?

Hata LoL'ün istemcisinde çıkıyor, hesabıma birinin girmediğine de eminim daha önce de böyle bir hata olmuyordu, şifremi kimseyle paylaşmadım ve creck oyun falan indirmedim. Ayrıca hesapta benden gizli bir işlem de yok. Bunun hata olduğunu düşünüyorum. Ve ne zaman girsem hatayı veriyor gece öğlen sabah. Durumu yaşayan ya da bir bilgisi olan var mı?
Ne hatası?

LoL hesabınıza başka birinin girdiğinden şüpheleniyorsanız, bu durumu ciddiye almak önemlidir. Hesap güvenliği konusunda dikkatli olmak ve erken önlem almak, hesabınızın ve kişisel bilgilerinizin korunmasına yardımcı olur.Riot destek ekibi ile görüşün

Hocam aynısı bende Valorant'ta olmuştu kafayı yemiştim ben araştırdığımda bir çözüm bulamadım merak etmeyin sıkıntı yok 1 gün geçtikten sonra girebildim hesabıma bir bug galiba ama siz yine de garanti olsun diye şifrenizi değiştirin.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı