Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 4 Temmuz 2021 #41 İlk önce sözlü bir şekilde anlatarım. Eğer olmazsa sözlü münakaşaya girerim yine de olmazsa o ortamdan ayrılmaya çalışırım.
İlk önce sözlü bir şekilde anlatarım. Eğer olmazsa sözlü münakaşaya girerim yine de olmazsa o ortamdan ayrılmaya çalışırım.
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #42 Semihfuat32 dedi: İlk önce sözlü bir şekilde anlatarım. Eğer olmazsa sözlü münakaşaya girerim yine de olmazsa o ortamdan ayrılmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Medeniyet. <3
Semihfuat32 dedi: İlk önce sözlü bir şekilde anlatarım. Eğer olmazsa sözlü münakaşaya girerim yine de olmazsa o ortamdan ayrılmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Medeniyet. <3
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #43 zltzllt dedi: Birisi veya birden fazla kişi sizle veya söylediğiniz bir şeyle dalga geçse tepkiniz nasıl olurdu? Genişletmek için tıkla... Ben de onla dalga geçerdim
zltzllt dedi: Birisi veya birden fazla kişi sizle veya söylediğiniz bir şeyle dalga geçse tepkiniz nasıl olurdu? Genişletmek için tıkla... Ben de onla dalga geçerdim
S Semihke Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #44 Tepki vermemeye çalışırdım.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 9 Temmuz 2021 #45 zltzllt dedi: Birisi veya birden fazla kişi sizle veya söylediğiniz bir şeyle dalga geçse tepkiniz nasıl olurdu? Genişletmek için tıkla... Birisi benimle dalga geçti zaten boyum kısa diye lise 1'in ilk günü bilişim hocam dalga geçmişti.
zltzllt dedi: Birisi veya birden fazla kişi sizle veya söylediğiniz bir şeyle dalga geçse tepkiniz nasıl olurdu? Genişletmek için tıkla... Birisi benimle dalga geçti zaten boyum kısa diye lise 1'in ilk günü bilişim hocam dalga geçmişti.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #46 Tanıdığım biriyse sınırlarını bilir zaten o. Lakin tanımadığım biriyse gücüm kuvvetim yetiyorsa tekniğim üstünse ben de sınırlarımı bilirim.
Tanıdığım biriyse sınırlarını bilir zaten o. Lakin tanımadığım biriyse gücüm kuvvetim yetiyorsa tekniğim üstünse ben de sınırlarımı bilirim.
Beyaz atlı playboy Centipat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #47 Dalga geçenin yakınlık seviyesine ve dalga geçilen şeye göre tepkim değişir.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 9 Temmuz 2021 #48 Ağzına... (!) Ben aynen yada tamam falan deyip geçiyorum öyle geri zekalı insanlara.
eflatunsarısı Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2021 #50 Susarsanız sağlıklı olacaktır ortamdan ayrılabilirsiniz ve sucuklu tost yiyebilirsiniz.