Birisi soğuk cüzdanıma para göndermiş

Arkadaşlar siber olaylarla ilgilenen polis bölümüne gittik. Sadece parayı gönderenin adresinin Ethereum ağına kayıtlı olduğunu bulabildik. Para konusunda bir şey demediler istemediler yani. Ben de duruyor 200.000TL. Bu parayla ne yapacağımı bilmiyorum hepsiyle yatırım yapmak istiyorum sanırsam.
Parayı soğuk cüzdana alabildiniz mi? O coinlerin sahibini bulmak çok zor, polis bu konuda yardımcı olamaz.

Hocam adresi bulup bakalım ona göre geri göndermeyi çalışalım. Belki yanlışlıkla göndermiş olabilir, yazık adama.
Para sahte bana gelen BNB'ler de sahteymiş. Yüksek komisyon istediği için pancakeswaptan çoğu insan swap yapamamış. Ben de komisyon ücretini maksimumun üstünde yaptığım için swap başarıyla gerçekleşti fakat sahte paraları swapladım. Giden benim komisyon parası oldu 😂😂
Cüzdanınızda böyle bir şey olursa Slippage Tolerance'yi fulleyip swapleyebilirsiniz. Böylece de arkadaşlarınıza hava atabilirsiniz arkadaşlar ben ne olur ne olmaz diye ETH'lerimi Binance'ye atıp bu cüzdanı sileceğim herkese teşekkür ederim.

Para sahte bana gelen BNB'ler de sahteymiş. Yüksek komisyon istediği için pancakeswaptan çoğu insan swap yapamamış. Ben de komisyon ücretini maksimumun üstünde yaptığım için swap başarıyla gerçekleşti fakat sahte paraları swapladım. Giden benim komisyon parası oldu 😂😂
Cüzdanınızda böyle bir şey olursa Slippage Tolerance'yi fulleyip swapleyebilirsiniz. Böylece de arkadaşlarınıza hava atabilirsiniz arkadaşlar ben ne olur ne olmaz diye ETH'lerimi Binance'ye atıp bu cüzdanı sileceğim herkese teşekkür ederim.

Eee benim mobilyalar?

Bunun üstüne soğuk su iyi gider hocam 😂 Buyurun:
soguk-su-icenler-dikkat-946-sira7.jpg

Hocam cüzdanı silmeyin, bir zararı yok emin olun.

FLUX projesi ve "whitepaper"'ı olmayan sözde oyun ödülü olarak verilecek bir coin. Swap ile sizi dolandırmaya çalışıyorlar. Twitter ve Drive linklerine erişim engellenmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam herkese açık bir şekilde transferleri görebiliyorsunuz. Tabi bildiğim kadarıyla her kripto para böyle değil.
Bitcoin ve çoğunda bu sistem kullanılıyor ama FLUX gibi adam akıllı projesi olmayan coinler için bu geçerli olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı