Birisi soğuk cüzdanıma para göndermiş

Elim ayağım titriyor en son 30.000TL kazanmıştım ATA coinden o zaman da aynı his oldu ama bu sefer ki başka bilemiyorum yarın polise gideceğiz eğer bulabilirsek iade edeceğim. Edemezsem bilmiyorum yardıma muhtaç yakınlarıma yardım ederim veya ADA alıp 5 yıl tutarım. YTD
Aynen kanka sen bilirsin doğru olanı yapıyorsun ama yine de ne kadar gelmiş hesaplayıp söylesene kanka bakalım kim ne kadar kaybetmis. Bir sürü deger var. Sen oradan hangisinin oldugunu bilirsin.
Soğuk cüzdanda tahmini değer gözükmüyor ya da ben bilmiyorum açıkcası ben sadece mining ve yatırım yapıyorum. 48.6 BNB internette 22.000 Dolar olarak gözüküyor.

Elim ayağım titriyor en son 30.000TL kazanmıştım ATA coinden o zaman da aynı his oldu ama bu sefer ki başka bilemiyorum yarın polise gideceğiz eğer bulabilirsek iade edeceğim. Edemezsem bilmiyorum yardıma muhtaç yakınlarıma yardım ederim veya ADA alıp 5 yıl tutarım. YTD

Soğuk cüzdanda tahmini değer gözükmüyor ya da ben bilmiyorum açıkçası ben sadece mining ve yatırım yapıyorum. 48.6 BNB internette 22.000 Dolar olarak gözüküyor.

Hayirli olsun kanka polise git konuş için rahat etsin. Hem doğru olan bu. İçin rahat olsun kanka.

Hayirli olsun kanka polise git konuş için rahat etsin. Hem doğru olan bu. İçin rahat olsun kanka.
Öyle yapcam da bilmiyorum içimde bir korku var bir şey olursa diye. Ben anneme haber ettim yarın soruşturucağız.Herkese iyi sabahlar dilerim.

Arkadaşlar siber olaylarla ilgilenen polis bölümüne gittik. Sadece parayı gönderenin adresinin Ethereum ağına kayıtlı olduğunu bulabildik. Para konusunda bir şey demediler istemediler yani. Ben de duruyor 200.000TL. Bu parayla ne yapacağımı bilmiyorum hepsiyle yatırım yapmak istiyorum sanırsam.

Arkadaşlar siber olaylarla ilgilenen polis bölümüne gittik. Sadece parayı gönderenin adresinin Ethereum ağına kayıtlı olduğunu bulabildik. Para konusunda bir şey demediler istemediler yani. Ben de duruyor 200.000TL. Bu parayla ne yapacağımı bilmiyorum hepsiyle yatırım yapmak istiyorum sanırsam.
Kardeş gel benim mobilya borcunu aradan çıkaralım yahu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı