Ege_0701 Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #31 Piyuv775 dedi: Seni polise vermesi kendisini tehlikeye atması demek şikayet edemez. Genişletmek için tıkla... ne yazcaksın ki abi
Piyuv775 dedi: Seni polise vermesi kendisini tehlikeye atması demek şikayet edemez. Genişletmek için tıkla... ne yazcaksın ki abi
Piyuv775 Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 1 2 Mayıs 2023 #32 Ege_0701 dedi: Ne yazcaksın ki abi. Genişletmek için tıkla... Bir şey yazmayacağım tahmin ettiğim kişi mi merak ettim sadece.
Ege_0701 dedi: Ne yazcaksın ki abi. Genişletmek için tıkla... Bir şey yazmayacağım tahmin ettiğim kişi mi merak ettim sadece.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 2 Mayıs 2023 #33 Ege_0701 dedi: Emin misin? Sonra beni vermesin polise. Genişletmek için tıkla... Ne diye ihbar edecek? Kendisi milletin TC'sini bularak suçlu değil mi? İlk onu almaları lazım.
Ege_0701 dedi: Emin misin? Sonra beni vermesin polise. Genişletmek için tıkla... Ne diye ihbar edecek? Kendisi milletin TC'sini bularak suçlu değil mi? İlk onu almaları lazım.
Ege_0701 Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #34 ProximusTwo dedi: Yorumun alnı olsa da öpsem hocam. Dostum sen de takma kafana. 6 yaşındaki kardeşim bile sülalenin TC'sini bulabilir. Hepimizin başına geliyor. Salla gitsin. TC ile ne yapacak? Birde 18 yaş altısın hiçbir şey yapamaz. Genişletmek için tıkla... tazminat felan olmaz dimi ztn ben kimsede denemedim Piyuv775 dedi: Bir şey yazmayacağım tahmin ettiğim kişi mi merak ettim sadece. Genişletmek için tıkla... (\>Emre<\)#6666 bu
ProximusTwo dedi: Yorumun alnı olsa da öpsem hocam. Dostum sen de takma kafana. 6 yaşındaki kardeşim bile sülalenin TC'sini bulabilir. Hepimizin başına geliyor. Salla gitsin. TC ile ne yapacak? Birde 18 yaş altısın hiçbir şey yapamaz. Genişletmek için tıkla... tazminat felan olmaz dimi ztn ben kimsede denemedim Piyuv775 dedi: Bir şey yazmayacağım tahmin ettiğim kişi mi merak ettim sadece. Genişletmek için tıkla... (\>Emre<\)#6666 bu
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 2 Mayıs 2023 #35 Ege_0701 dedi: tazminat felan olmaz dimi ztn ben kimsede denemedim (\>Emre<\)#6666 bu Genişletmek için tıkla... Dostum hiçbir şey olmaz.
Ege_0701 dedi: tazminat felan olmaz dimi ztn ben kimsede denemedim (\>Emre<\)#6666 bu Genişletmek için tıkla... Dostum hiçbir şey olmaz.
x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 639 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #36 Bana da farklı bir uygulamadan trojan bulaşmıştı. Bu tarz gelen adamlarla dalga geçmiştim. Pek kafana takma korkmanada gerek yok. Ege_0701 dedi: tazminat felan olmaz dimi ztn ben kimsede denemedim (\>Emre<\)#6666 bu Genişletmek için tıkla... Arkadaşla biraz dalga geçelim
Bana da farklı bir uygulamadan trojan bulaşmıştı. Bu tarz gelen adamlarla dalga geçmiştim. Pek kafana takma korkmanada gerek yok. Ege_0701 dedi: tazminat felan olmaz dimi ztn ben kimsede denemedim (\>Emre<\)#6666 bu Genişletmek için tıkla... Arkadaşla biraz dalga geçelim
Ege_0701 Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #37 x.OzgunBey.x dedi: Bana da farklı bir uygulamadan trojan bulaşmıştı. Bu tarz gelen adamlarla dalga geçmiştim. Pek kafana takma korkmanada gerek yok. Eki Görüntüle 1763681 Arkadaşla biraz dalga geçelim Genişletmek için tıkla... Benimle alakalı bir şey deme abi
x.OzgunBey.x dedi: Bana da farklı bir uygulamadan trojan bulaşmıştı. Bu tarz gelen adamlarla dalga geçmiştim. Pek kafana takma korkmanada gerek yok. Eki Görüntüle 1763681 Arkadaşla biraz dalga geçelim Genişletmek için tıkla... Benimle alakalı bir şey deme abi
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 2 Mayıs 2023 #38 x.OzgunBey.x dedi: Bana da farklı bir uygulamadan trojan bulaşmıştı. Bu tarz gelen adamlarla dalga geçmiştim. Pek kafana takma korkmanada gerek yok. Eki Görüntüle 1763681 Arkadaşla biraz dalga geçelim Genişletmek için tıkla... Hocam trojan bulaşmasa da buluyorlar zaten. Ayrıca yaşının yüksek olduğunu sanmam. Üstüne yürürseniz aşırı derecede ürkecektir.
x.OzgunBey.x dedi: Bana da farklı bir uygulamadan trojan bulaşmıştı. Bu tarz gelen adamlarla dalga geçmiştim. Pek kafana takma korkmanada gerek yok. Eki Görüntüle 1763681 Arkadaşla biraz dalga geçelim Genişletmek için tıkla... Hocam trojan bulaşmasa da buluyorlar zaten. Ayrıca yaşının yüksek olduğunu sanmam. Üstüne yürürseniz aşırı derecede ürkecektir.
x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 639 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #39 Ege_0701 dedi: Benimle alakalı bir şey deme abi Genişletmek için tıkla... Tamamdır
Ege_0701 Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #40 ProximusTwo dedi: Hocam trojan bulaşmasa da buluyorlar zaten. Ayrıca yaşının yüksek olduğunu sanmam. Üstüne yürürseniz aşırı derecede ürkecektir. Genişletmek için tıkla... atattv44 mü ne öyle bir ekiptenim dedi dehanın arkadaşıyım dedi o arkadaş şeyini diyince max 1 iq felan diye düşündüm çünkü deha dc salmıştı
ProximusTwo dedi: Hocam trojan bulaşmasa da buluyorlar zaten. Ayrıca yaşının yüksek olduğunu sanmam. Üstüne yürürseniz aşırı derecede ürkecektir. Genişletmek için tıkla... atattv44 mü ne öyle bir ekiptenim dedi dehanın arkadaşıyım dedi o arkadaş şeyini diyince max 1 iq felan diye düşündüm çünkü deha dc salmıştı