Birisi YouTube hesabımda değişik videolar izleyip duruyor

ILuwc

Decapat
Daha fazla  
Olay 2 3 gün önce başladı hesabımda hint dizileri izleniyordu annemin telefonunda hesabım olduğu için ona sordum o ben izledim dedi ama bugün saçma sapan 1 saatlik videolar var geçmişimde ve e postaya hiçbir bildirim gelmedi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-25-14-59-12-205_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2023-07-25-14-59-12-205_com.google.android.youtube.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_2023-07-25-14-59-08-274_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2023-07-25-14-59-08-274_com.google.android.youtube.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 94
Olay 2 3 gün önce başladı hesabımda hint dizileri izleniyordu annemin telefonunda hesabım olduğu için ona sordum o ben izledim dedi ama bugün saçma sapan 1 saatlik videolar var geçmişimde ve e postaya hiçbir bildirim gelmedi.
Neden şifre değiştirmek yerine gelip burada konu açıyorsunuz?

Hocam Google hesapları kısmından hareketlerinize baktınızmı.

Kullanmadığınız cihazlardan oturum kapatın.

Hocam e postanız çalınmış geçmiş olsun bana da 1 ay kadar önce başıma geldi korsan illistratör indiriyordum (indirmez olaydım) kurarken kurulum ekranı gelmedi bende bozuk sandım arka planda virüs indirmişti bende sende de olabilir virüs taramsı vs yap benim böyle bütün hesaplar gitti zor kurtardım PC'de açık olan bütün hesaplar adamların eline geçiyor.

Hocam e postanız çalınmış geçmiş olsun bana da 1 ay kadar önce başıma geldi korsan illistratör indiriyordum (indirmez olaydım) kurarken kurulum ekranı gelmedi bende bozuk sandım arka planda virüs indirmişti bende sende de olabilir virüs taramsı vs yap benim böyle bütün hesaplar gitti zor kurtardım PC'de açık olan bütün hesaplar adamların eline geçiyor.

PCyle bayağıdır işim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı