Birisi YouTube hesabımda sürekli bir şeyler izliyor

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, birisi YouTube hesabımda sürekli bir şeyler izliyor. Şifre değiştirdim aynı zamanda 2FA da açık. Şifre değiştirmeme rağmen hiçbir cihazımda çıkış yapmadı. Cihazlarda sıra dışı hiçbir şey yok. Sadece benim cihazlarım var. Acaba birisinin evinde TV'de YouTube'u açık falan mı unuttum çünkü sürekli aerobik videoları izleniyor. Kendi evimdeki YouTube TV'yi de görmüyorum cihazlar listesinde. Durum böyleyse o cihazı nasıl atabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Cihazı kaldırmayı denediniz mi?

Hocam, google hesabınızdan güvenlik kısmına girin, biraz aşağı indiğiniz zaman google hesabınızın aktif olduğu cihazları göreceksiniz, bilmediğiniz veya kullanmadığınz bir cihaz varsa kaldırın.

Ayni sorunu ben de yaşadım komsu benim hesaptan biseyler izliyordu ama nasil oldugunu çözemedim onun ağını kullandigim icin bir sekilde baglanti falan mi anlamadim tv ağ ayarlarini ve youtube sifirlamayi deneyin

Ayni sorunu ben de yaşadım komsu benim hesaptan bir şeyler izliyordu ama nasıl oldugunu çözemedim onun ağını kullandigim icin bir sekilde baglanti falan mi anlamadim TV ağ ayarlarini ve YouTube sifirlamayi deneyin

Teşekkürler.

Yok hocam benim cihazlarım hepsi.

YouTube hesabınız Google hesabına bağlı mı, aynı hesabı mı kullanıyor?

Evet.

Cihazı kaldırmayı denediniz mi?

Cihazların hepsini mi kaldırayım hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…