Birkaç defa Puff çekmek zararlı mı?

dalali

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşın Puff'ı vardı, birkaç defa ciğerime çekerek denedim. Bir sıkıntı olur mu, sağlık açısından beynime ciğerlerime zarar verir mi yani?

Birkaç defa ile bir hasar yaşanma ihtimali çok zor. Bir şey olduğunu düşünmüyorum insanlar yıllarca sigara içtikten sonra etkilerini görüyor. Siz yine de böyle şeyler denemeyin sağlığa zararlı bir alışkanlık edinme ihtimalinden kaçınmak için.

Birkaç defa ile bir hasar yaşanma ihtimali çok zor. Bir şey olduğunu düşünmüyorum insanlar yıllarca sigara içtikten sonra etkilerini görüyor. Siz yine de böyle şeyler denemeyin sağlığa zararlı bir alışkanlık edinme ihtimalinden kaçınmak için.

Öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum meraktan denedim içmeyi düşünmüyorum zaten tekrar teşekkürler.

Arkadaşım 2.pufunu bitirdi sağlam hala mrk etme bir şey olmaz

Teşekkürler reis.

Uzun kullanımda verebileceğini düşünüyorum hocam. Tek bir seferden bir şey olmaz yani. İlk sigaramı bu sene Temmuzda içtim onun harici ağzıma bile sürmemişimdir. Tadını da beğenmedim ayrıca hele kokusu desen bayağı kötüydü. Şimdiye kadar da etkisini görmedim o yüzden rahat olabilirsiniz.

Uzun kullanımda verebileceğini düşünüyorum hocam. Tek bir seferden bir şey olmaz yani. İlk sigaramı bu sene Temmuz'da içtim onun harici ağzıma bile sürmemişimdir. Tadını da beğenmedim ayrıca hele kokusu desen bayağı kötüydü. Şimdiye kadar da etkisini görmedim o yüzden rahat olabilirsiniz.

Eyvallah reis

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı