Şu Windows hizmetleri başlatıldı:CMD'yi açın "net start" yazın. Çalışan servisleri listeler bu komut. Listenin tamamını iletin buradan bakalım tamamına.
Buraya işlemci sömürdüğü zamanlar olmuş ekran kartı ek yazılımı. Olması şart değil. İsterseniz silebilirsiniz.MSI Active X diye bir şey vardı ne olduğunu biliyor musunuz acaba?
Evet Walpaper Engine. Ayrıca Reddit'de ki insanların ve sizin dediğinize göre Active x'i silmemde bir sakınca olmadığına kanaat getiriyorum.Wallpaper32 diye geçen Wallpaper Engine mı?
6 GB civarı kullanılıyor olsa normal kabul edilebilirdi ama 8 bu durum için fazla gözüküyor. Wallpaper Engine ise, hareketli şeyler falan kullanıyorsanız burada göstermeden kullanıyor olabilir.
Buraya işlemci sömürdüğü zamanlar olmuş ekran kartı ek yazılımı. Olması şart değil. İsterseniz silebilirsiniz.
MSI Dragon Center'a gelen X Boost özelliği için gerekliymiş. Bende denedim bu özelliği ama bir işe yaradığının fark edemedim o yüzden hizmetler bölümünden devre dışı bırakıyorum.Wallpaper32 diye geçen Wallpaper Engine mı?
6 GB civarı kullanılıyor olsa normal kabul edilebilirdi ama 8 bu durum için fazla gözüküyor. Wallpaper Engine ise, hareketli şeyler falan kullanıyorsanız burada göstermeden kullanıyor olabilir.
Buraya işlemci sömürdüğü zamanlar olmuş ekran kartı ek yazılımı. Olması şart değil. İsterseniz silebilirsiniz.
Silmende sorun olmaz ama sorununu da çözeceğini sanmıyorum.Active X'i silmemde bir sakınca olmadığına kanaat getiriyorum.
DAEMON Tools başlangıç kısmında kapalı şimdi bilgisayarı yeniden başlatıyorum.Silmende sorun olmaz ama sorununu da çözeceğini sanmıyorum.
DAEMON Tools yüklü sanırım. Başlangıç kısmında açıksa kapat. Bilgisayarı yeniden başlatıp Steam ve Chrome'u tekrar açar mısın? Wallpaper Engine'ı da kapat bu sürede.
Buyrun kullanım değeri bunlar. Birde alakası ama bir sorum daha olacak hani ekranda dosyaları falan seçerken bir çizgi oluşuyor ya o bugüne kadar mavi iken birde fotoğrafta paylaştığım gibi oldu sizce neden ?Silmende sorun olmaz ama sorununu da çözeceğini sanmıyorum.
DAEMON Tools yüklü sanırım. Başlangıç kısmında açıksa kapat. Bilgisayarı yeniden başlatıp Steam ve Chrome'u tekrar açar mısın? Wallpaper Engine'ı da kapat bu sürede.
Ana Bilgisayarı Eşitle_1d9be12a | Devredışı |
Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti | Devredışı |
Bağlı Cihazlar Platformu Kullanıcı Hizmeti_1d9be12a | Devredışı |
Bağlı Kullanıcı Deneyimleri ve Telemetri | Devredışı |
Bluetooth Destek Hizmeti | Manuel |
CNG Anahtar Yalıtımı | Manuel |
Depolama Hizmeti | Manuel |
Disc Soft Lite Bus Service | Devredışı |
Dokunmatik Klavyeyi ve El Yazısı Paneli Hizmeti | Manuel |
Kişi Verileri_1d9be12a | Devredışı |
Kullanıcı Verilerine Erişim_1d9be12a | Devredışı |
Kullanıcı Verilerini Depolama_1d9be12a | Devredışı |
Pano Kullanıcı Hizmeti_1d9be12a | Devredışı |
Radyo Yönetimi Hizmeti | Manuel |
Steam Client Service | Manuel |
Teslim En İyileştirme | Devredışı |
Veri Paylaşımı Hizmeti | Devredışı |
Windows Anında İletme Bildirimleri Kullanıcı Hizmeti_1d9be12a | Devredışı |
İkincil Oturum Açma | Devredışı |
Hemen yapıp sonucu gönderiyorum.Aşağıdaki şekilde yapabilirsiniz. Bir de bilgisayarınızı güçlü bir anti-virüs (BitDefender veya Kaspersky) ile taratmanızı tavsiye ederim. Bazı hizmetleriniz hatalı kodlarla çalışıyor.
Ana Bilgisayarı Eşitle_1d9be12a Devredışı Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti Devredışı Bağlı Cihazlar Platformu Kullanıcı Hizmeti_1d9be12a Devredışı Bağlı Kullanıcı Deneyimleri ve Telemetri Devredışı Bluetooth Destek Hizmeti Manuel CNG Anahtar Yalıtımı Manuel Depolama Hizmeti Manuel Disc Soft Lite Bus Service Devredışı Dokunmatik Klavyeyi ve El Yazısı Paneli Hizmeti Manuel Kişi Verileri_1d9be12a Devredışı Kullanıcı Verilerine Erişim_1d9be12a Devredışı Kullanıcı Verilerini Depolama_1d9be12a Devredışı Pano Kullanıcı Hizmeti_1d9be12a Devredışı Radyo Yönetimi Hizmeti Manuel Steam Client Service Manuel Teslim En İyileştirme Devredışı Veri Paylaşımı Hizmeti Devredışı Windows Anında İletme Bildirimleri Kullanıcı Hizmeti_1d9be12a Devredışı İkincil Oturum Açma Devredışı
Aşağıdaki şekilde yapabilirsiniz. Bir de bilgisayarınızı güçlü bir anti-virüs (BitDefender veya Kaspersky) ile taratmanızı tavsiye ederim. Bazı hizmetleriniz hatalı kodlarla çalışıyor.
Ana Bilgisayarı Eşitle_1d9be12a Devredışı Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti Devredışı Bağlı Cihazlar Platformu Kullanıcı Hizmeti_1d9be12a Devredışı Bağlı Kullanıcı Deneyimleri ve Telemetri Devredışı Bluetooth Destek Hizmeti Manuel CNG Anahtar Yalıtımı Manuel Depolama Hizmeti Manuel Disc Soft Lite Bus Service Devredışı Dokunmatik Klavyeyi ve El Yazısı Paneli Hizmeti Manuel Kişi Verileri_1d9be12a Devredışı Kullanıcı Verilerine Erişim_1d9be12a Devredışı Kullanıcı Verilerini Depolama_1d9be12a Devredışı Pano Kullanıcı Hizmeti_1d9be12a Devredışı Radyo Yönetimi Hizmeti Manuel Steam Client Service Manuel Teslim En İyileştirme Devredışı Veri Paylaşımı Hizmeti Devredışı Windows Anında İletme Bildirimleri Kullanıcı Hizmeti_1d9be12a Devredışı İkincil Oturum Açma Devredışı
Aşağıdaki şekilde yapabilirsiniz. Bir de bilgisayarınızı güçlü bir anti-virüs (BitDefender veya Kaspersky) ile taratmanızı tavsiye ederim. Bazı hizmetleriniz hatalı kodlarla çalışıyor.
Aşağıdaki şekilde yapabilirsiniz. Bir de bilgisayarınızı güçlü bir Anti-Virüs (Bitdefender veya Kaspersky) ile taratmanızı tavsiye ederim. Bazı hizmetleriniz hatalı kodlarla çalışıyor.
Merhaba,Reis hortlatıyorumda bunlar nasıl devre dışı bırakılıyor hangi komutla daha doğrusu bir yardımcı olur musunuz?
1. Görev Yöneticisi'nde bulunan başlangıç kısmından sık kullanmadığınız programların başlamasını engelleyin.
2. Win+r tuşuna basın, tırnaklar olmadan "services.msc" yazın. Burada karşınıza yeni bir ekran çıkacak. Oradan ihtiyacınız olmayan servisleri (Windows'un servislerine pek dokunmamanızı tavsiye ederim) kapatın ve başlangıçlarını devre dışı bırakın.