Birkaç program açıkken RAM'in %50 kullanılması normal mi?

Merhaba,

Sık kullanılmayan ya da otomatik açılmasına gerek olmayan servisler tahminimce aşağıdakiler. İhtiyaçlarınıza göre bu servisleri ayarlayabilirsiniz. Örn: Razer Central Service'e bilgisayar açılışında ihtiyacınız vardır (klavye veya mouse çalışmıyordur), bu durumda bu servisi otomatikte bırakmanız daha uygun olacaktır.

CaptureService_201fac3aWindows dışındaki bir yazılım ile gelmiş, ekran kaydı vb. bir amacı bulunuyor sanırım. Kullanmıyorsanız kapatabilir ya da elle başlatma seçeneğini seçebilirsiniz.
Intel(R) Rapid Storage TechnologySSD kullanıyorsanız kaldırabilirsiniz.
Razer Central ServiceElle/Manuel (Bu programın ne amaçlı olduğunu bilmiyorum, Windows açıldığında çalışmaya başlamasını istiyorsanız Otomatik veya Otomatik Gecikmeli olabilir)
Razer Chroma SDK ServerElle/Manuel (Bu programın ne amaçlı olduğunu bilmiyorum, Windows açıldığında çalışmaya başlamasını istiyorsanız Otomatik veya Otomatik Gecikmeli olabilir)
Razer Chroma SDK ServiceElle/Manuel (Bu programın ne amaçlı olduğunu bilmiyorum, Windows açıldığında çalışmaya başlamasını istiyorsanız Otomatik veya Otomatik Gecikmeli olabilir)
Razer Chroma Stream ServerElle/Manuel (Bu programın ne amaçlı olduğunu bilmiyorum, Windows açıldığında çalışmaya başlamasını istiyorsanız Otomatik veya Otomatik Gecikmeli olabilir)
Razer Game ManagerElle/Manuel (Bu programın ne amaçlı olduğunu bilmiyorum, Windows açıldığında çalışmaya başlamasını istiyorsanız Otomatik veya Otomatik Gecikmeli olabilir)
Razer Synapse ServiceElle/Manuel (Bu programın ne amaçlı olduğunu bilmiyorum, Windows açıldığında çalışmaya başlamasını istiyorsanız Otomatik veya Otomatik Gecikmeli olabilir)
Steam Client ServiceElle/Manuel
Uzaktan Erişim Bağlantı YöneticisiWindows'un VPN'ini kullanmıyorsanız devredışı bırakabilirsiniz.
Wallpaper Engine ServiceWindows açılış hızınızı artırmak istiyorsanız Otomatik Gecikmeli olabilir.
Windows Update Medic HizmetiElle/Manuel (benim şahsi tercihimdir, updateleri otomatik alıyorum, hata çıkması durumuda manuel yükleme yapıyorum)
Windows YedeklemeOtomatik yedekleme yapmıyorsanız, Elle/Manuel seçeneğini seçebilirsiniz.

Teşekkürler sağ ol.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…