Birlikte aç kısmında Excel yok

Arkadaşlar Office uygulaması kurulu. Office uygulamasının içinde sol tarafta işte Word Excel olsun menüler var. Dosyayı sürüklediğim zaman Excel çalışıyor onda sıkıntı yok. Benim istediğim birlikte aç ile direk Excel ile dosyayı açması. Ama birlikte açta Excel yok.

Birlikte aç dediğiniz zaman altta tümünü göster demeli.
Eğer orada da yoksa ise birlikte açmak istediğin dosya Excel'i desteklemiyordur.
Veya formatı uygun olmayabilir.

Birlikte aç dediğiniz zaman altta tümünü göster demeli.
Eğer orada da yoksa ise birlikte açmak istediğin dosya Excel'i desteklemiyordur.
Veya formatı uygun olmayabilir.
Dosya xls uzantılı ama birlikte açta yok normalde açıyor ama birlikte açta yok. Bide office uygulamasının içine sürükleyince internette açıyor Excel'i böyle bir bilgide vereyim dedim belki lazım olur yardımcı olmanızda.

Dosya xls uzantılı ama birlikte açta yok normalde açıyor ama birlikte açta yok. Bir de Office uygulamasının içine sürükleyince internette açıyor Excel'i böyle bir bilgide vereyim dedim belki lazım olur yardımcı olmanızda.

Sağ-tık > birlikte aç > Excel ' eğer böyle değil ise dosya da problem veya direk Excel bozuktur.

1613253678500.png

Problemi ekran görüntüsü olarak verebilir misiniz?

Ücretsiz versiyonunu kullanıyorum ondan olabilir mi?

Crack'li ise olabilir diyebiliriz. Ama ücretsiz deneme sürümü ise problem olmaması gerekmekteydi. Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Bunun için "Windows + Shift + s" tuşlarına basınız (Windows 10 için SS alma yöntemi budur)

Şöyle söyliyeyim bende direk Excel programı yok. Office programından dosyayı sürükleyip attığım zaman internet üzerinden açıyor. Ama Excel uygulaması neden yok anlamadım.
Excel'i nasıl kurucaz peki ücretsizde var mı?

Şöyle söyleyeyim bende direk Excel programı yok. Office programından dosyayı sürükleyip attığım zaman internet üzerinden açıyor. Ama Excel uygulaması neden yok anlamadım.

Onu Ayrı Şekilde İndirmeniz Gerekmekte. Office Programı Tüm Programları İçerisinde Barındırır.
Kısaca bir problem yok Office içerisinde yapmanız yeterli eğer birlikte açmak istiyorsanız direk Excel'i indiriniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı