En iyi mobil operatör hangisidir?

Hocam her yıl operatör değiştirin feci kaziklaniyorsunuz suan. Türk telekomdaki taahhüt bittiği zaman yine çok pahalı olacak, 200 TL civarına bulursunuz yine başka operatörden. Operatörler yeni kullanıcıya böyle ucuz veriyor bayağı, her sene degisin.

Hocam her yıl operatör değiştirin feci kaziklaniyorsunuz suan. Türk telekomdaki taahhüt bittiği zaman yine çok pahalı olacak, 200 TL civarına bulursunuz yine başka operatörden. Operatörler yeni kullanıcıya böyle ucuz veriyor bayağı, her sene degisin.
Bir arkadaş da öyle yapıyormuş çalıştığım yerde. Feci kazıklandığımı bir kaç aydır farkediyorum da şimdi iyice abarttılar. Dediğiniz gibi türk telekom da bitince başka yerlerin hoş geldinine bakacağım. En azından bilgilenmiş oldum teşekkür ederim.

Bir arkadaş da öyle yapıyormuş çalıştığım yerde. Feci kazıklandığımı bir kaç aydır farkediyorum da şimdi iyice abarttılar. Dediğiniz gibi türk telekom da bitince başka yerlerin hoş geldinine bakacağım. En azından bilgilenmiş oldum teşekkür ederim.
Rica ederim, bir arkadaşınız değil herkes öyle yapıyor artık. Turkcelldeyim şuan Türk Telekoma geçeceğim mesela 1 aya. Her sene degisirsiniz sizde artık, sadece bir operatöre baglanmak çok kazık.

Rica ederim, bir arkadaşınız değil herkes öyle yapıyor artık. Turkcelldeyim şuan Türk Telekoma geçeceğim mesela 1 aya. Her sene degisirsiniz sizde artık, sadece bir operatöre baglanmak çok kazık.
Aynen öyle hocam. Her sene değişmeye başlayacağım.

@Eldrithc @Toran
Hocalarım selam. Operatörü şimdi caysam oluyor mu? şubeye gidip mi yapmak lazım? mesela ben şuan 1170 TL verip caysam, örneğin aylık 400 TL faturaysa 14-15 günlük ücreti 200 TL mi gelecek bir sonra ki ay?

Ayrıca şuan vodafone üzerinden caysam Türk Telekom'a anında geçebilir miyim? süreç nasıl işliyor, illa şubeye mi gitmek gekekli?

Son düzenleme:
Aynen öyle hocam. Her sene değişmeye başlayacağım.

@Eldrithc @Toran
Hocalarım selam. Operatörü şimdi caysam oluyor mu? şubeye gidip mi yapmak lazım? mesela ben şuan 1170 TL verip caysam, örneğin aylık 400 TL faturaysa 14-15 günlük ücreti 200 TL mi gelecek bir sonra ki ay?

Ayrıca şuan vodafone üzerinden caysam Türk Telekom'a anında geçebilir miyim? süreç nasıl işliyor, illa şubeye mi gitmek gekekli?

Hocam şubeye gitmene gerek yok müşteri hizmetleri üzerinden yapabilirsin.
Ama tahmin ettiğinden biraz daha fazla cayma bedeli çıkabilir.
Bu arada 14-15 günlük ücreti yansır.

Zengin değilsen Turkcell pişmanlıktır. Başka operatörde 20 GB ile 20 25 günü çıkartırken Turkcell de 40 GB kampanyası ile çok rahat ve daha fazla zaman geçirebilirim düşüncesiyle geçtim. Hızı, pingi ve çekim gücü on numara ancak dolandırıcılıktan öteye gitmeyen kampanyalarına bir daha yanaşmayı düşünmüyorum ekonomik durumum iyi olmadıkça. Ben günde PC başında 14 saat YouTube'ta dolaşıp birçok oyun indirdiğim ev internetimle ayda 200 GB harcama yaparken, günde 2-3 saat takıldığım Turkcell internetiyle 7-8 günde 40 GB bitiyor. Aradığımda kullanımınıza bağlı diye geçiştirip durdular. Diğer operatörde daha fazla kullanıyordum ve 2 katı uzun ömürlüydü, kullanım falan hikaye. Türk Telekom'un 80 GB 390 TL paketi vardı 2 gün önce. Ona katıldım, bugün yenileniyor. Umarım Türk Telekom'da onlar gibi yapmaz, bana hakiki 60 GB verse yine yeter, ama hakkımız 80 tabii şu anda sözleşmeye göre.

En iyi operatör NetGSM, Turkcell şebekesi kullanıyor ama Turkcell ile anlaşmazlıkları yüzünden yeni abone alamıyor.

Onun dışında faturasızda en iyi Bimcell.

Diğer hepsi kazıkçı, her sene operatör değiştirerek bunu atlayabilirsiniz. Turkcell en iyi çekeni ama çok pahalı. Gabar dağına gerek yok şehrin içinde bile çekmeyebilir diğer operatörler.

Turkcell pahalı, şehrinizde çekiyorsa her sene Vodafone ve TT arasında gidip gelebilirsiniz. Bunlardan biri yaşadığınız yerde çekmiyorsa TT ve Turkcell arası vs. gidip gelin.

PTTCell var bir de o da TT'nin o nedenle TT - PTT arası geçişler yeni müşteri kabul edilmiyor.

Hocalarım bir ay sonra merhaba. Bugun gidip turktelekom ve ya turkcelle geçeceğim. Simdi benim 5 günlük vodafone kullanımim var. Paketim suan 390 tl gozukuyor. 390TL gibi bir paketten 5 gunun ucreti ne kadar çıkar? Ve sonra ki ayın başında mi oduyorum?

Ayrica ben mesela turktelekom şubesine gidip hattımı değiştirmek istiyorum dediğimde de cayma bedelini ödeyeceğim? Cayma bedeli işlemin hangi sırasında ödeniyor?

Ayrica internetteki kampanya da 20 gb olanın açıklamasında "12 fatura donemi taahhüt" yazıyor. Yani ben aylık 305 TL'den 12 ay kullandiktan sonra cayma bedeli ödemeden baska bir seye geçebiliyor muyum?

@Eldrithc @Toran

@Eldrithc @Toran

Hocalarım bir ay sonra merhaba. Bugun gidip turktelekom ve ya turkcelle geçeceğim. Simdi benim 5 günlük vodafone kullanımim var. Paketim suan 390 tl gozukuyor. 390TL gibi bir paketten 5 gunun ucreti ne kadar çıkar? Ve sonra ki ayın başında mi oduyorum?

Ayrica ben mesela turktelekom şubesine gidip hattımı değiştirmek istiyorum dediğimde de cayma bedelini ödeyeceğim? Cayma bedeli işlemin hangi sırasında ödeniyor?

Ayrica internetteki kampanya da 20 gb olanın açıklamasında "12 fatura donemi taahhüt" yazıyor. Yani ben aylık 305 TL'den 12 ay kullandiktan sonra cayma bedeli ödemeden baska bir seye geçebiliyor muyum?

@Eldrithc @Toran

@Eldrithc @Toran
Aylık 100 TL'lik paketi size 50 liraya veriyorlar diyelim, eğer iptal ederseniz o indirim tutarını geri ödersiniz. Gün bazında ise 30 güne 50 lira alacaklarsa 3 güne 5 lira alırlar orantılı şekilde diye biliyorum. 12 ay kullanınca taahhüt bitiyorsa tabii ki cayma bedeli diye bir şey kalmıyor. Cayma bedelini öğrenmek için müşteri hizmetlerini arayın, miktarı söylerler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı