Birxy.com neden kapatılmıyor?

MehmetBeY11

Picopat
Daha fazla  
Güvenilir bir site değil. Üstüne yorumlarına baktığım zaman siparişi vermiş ne ürün kargolandı ne de ürün elime geldi.
Bu kadar şikayet var ama neden kapatılmıyor?
Çok kişi mağdur oluyor.

Güvenilir bir site değil. Üstüne yorumlarına baktığım zaman siparişi vermiş ne ürün kargolandı ne de ürün elime geldi.
Bu kadar şikayet var ama neden kapatılmıyor?
Çok kişi mağdur oluyor.
Bunun siber güvenlike alakası var site sertifikalı olduğu için güvenilir diyip geçiliyor. Sertifikayı veren kişide kitap amaçlı kullanım için vermiş normal internet çöplüğü. :9

Ne demek istediğini anladım ama bu tuzağa bende düşecektim.
Dedim neden 1.3K'lık kulaklık 5 TL sonra internete yazdım baktım dolandırıcı siteymiş.

1300TL'lik kulakligi 5TL'ye alabilecegini sanan adam dolandirilmayi hakediyordur.

Ben ilk başta piyasaya bu kadar hakim değildim baktım ucuz sonra yazdım nete baktım dolandırıcıymış.
Piyasaya hakim olmasan bile bir paket cips 6tl civariydi ben Turkiye'den ayrilmadan once. Simdi daha da fazladir muhtemelen, her neyse 5TL'ye herhangi bir sekilde kulaklik olmaz zaten.

Piyasaya hakim olmasan bile bir paket cips 6tl civariydi ben Turkiye'den ayrilmadan once. Simdi daha da fazladir muhtemelen, her neyse 5TL'ye herhangi bir sekilde kulaklik olmaz zaten.
Hayırlı olsun hocam, sorması ayıptır nereye gittiniz?
İnternet alışverişi yaparken araştırmak lazım, ilk görülene atlanırsa sonuç bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı