Hidrolik fren alınacaksa başta bulaşılmaması gereken modellerden biri XC 150.Kron XC150 2021 aldım geçen ağustos'ta hidrolik fren gerçekten memnunum v fren ıslanınca sorun yaratıyor diye biliyorum tabii markada önemli hidrolik frenin.
Hidrolik fren alınacaksa başta bulaşılmaması gereken modellerden biri XC 150.
Ve parasına değimiyor. Benim 5 yaşındaki ınsomnia bile ona taş çıkartır.
@Zerons boyunuz kaç santimetre? Ciddi olarak soruyorum, ona göre kadrosunu belirlemeliyiz.
Ümit 2638 Black Rider 2D 26" Jant Bisiklet | EVKUR Bu nasıldır hocam?Bu bütçede 2. el hidrolik disk bulmak bile zor hocam.
Ümit 2638 Black Rider 2D 26" Jant Bisiklet | EVKUR Bu nasıldır hocam?
Hidrolik fren alınacaksa başta bulaşılmaması gereken modellerden biri XC 150.
Ve parasına değimiyor. Benim 5 yaşındaki ınsomnia bile ona taş çıkartır.
@Zerons boyunuz kaç santimetre? Ciddi olarak soruyorum, ona göre kadrosunu belirlemeliyiz.
Benim ağzımdan peki en iyisi diye bir laf çıktı mı?Ben memnum olduğumu belirttim piyasanın en iyisi gibi bir iddada bulunmadım zaten.
Kron dağ bisikletlerinin 1. kronik sorunu kadro kırılması ve çatlaması 2. kronik sorunu ise gidon kırılmasıdır. Hatta YouTube'ye yazarsanız tonla video bulursunuz.Benim ağzımdan peki en iyisi diye bir laf çıktı mı?
Yanlış yere çekmeyin konuyu lütfen.
Bakımları yapılan her bisiklet elbette diğer bisikletlere göre fark gösterir ama bakımları iyi olsa bile kullanılan malzemenin kalitesi her şeyi değiştirir.
Ki XC 150 modelindeki malzeme kalitesi gerçekten çok kötü.
Kullanıcı deneyimlerine göre söylüyorum.
Mesela benim bir arkadaşım çukrua çok hızlı girince ağır bir kaza yaptı ve kadro kırıldı.
Daha sağlam yapılsaymış çiziklerle ya da soyulmalarla atlatırdı.
Bu adam bir daha bu markayı alır mı? Almaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.