Bisiklet almak mantıklı mı?

Tourney set.

Yani ailem alma diyor pişman olmam değil mi?
Dediğim gibi fiyatlar ekonomiyle doğru orantılı artacaktır, yanlız şöyle bir durumda var yaz mevsiminde daha pahalı oluyor bisikletler. Yine de seneye yazdan önce daha ucuza alacağınız anlamına gelmez. Ben olsam alırdım, gerisi size kalmış.

Dediğim gibi fiyatlar ekonomiyle doğru orantılı artacaktır, yalnız şöyle bir durumda var yaz mevsiminde daha pahalı oluyor bisikletler. Yine de seneye yazdan önce daha ucuza alacağınız anlamına gelmez. Ben olsam alırdım, gerisi size kalmış.

Hocam satsam zarara girer miyim? Yanında kask hız göstergesi koltuk kılıfı da verecek 5800.

Anca o fiyata gider. Durumunu da bilmiyorum ki.

Ailem tamamıyla vazgeçti ve bana da engel oluyorlar İzmir karşıyakada bisiklet ailem gitmem alamazsın elindekinin kıymetini bil telefon aldın 3 ay sonra baska bir şey isteyeceksin dediler adama da mesaj atmıştım alamayacağım yani.

Diğeri de claris olması lazım, çünkü başlığında claris yazan 2018 model bu 2020. Eğer dediğiniz gibi sadece biri claris ise clarisi tercih ederim.

Diğeri de claris olması lazım, çünkü başlığında claris yazan 2018 model bu 2020. eğer dediğiniz gibi sadece biri claris ise clarisi tercih ederim.

Hocam diğeri tourney sordum. Ama ekipmanları falan var 2018 de eski daha mantıklı geldi tourney.
3. Fotoğrafa bakın tourney yazıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı