Bisiklet boyanır mı?

tugrulglc

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bisiklet boyanır mı yoksa bisiklete zarar mı veririm? Yakınlarım hep boyanmaz dökülür dediler ama ben yine de sorayım dedim. Boyanırsa hangi aşamaları yapmalıyım? Parlak siyahtan mat griye dönüştürmek istiyorum.

Bisiklet boyanır mı yoksa bisiklete zarar mı veririm? Yakınlarım hep boyanmaz dökülür dediler ama ben yine de sorayım dedim. Boyanırsa hangi aşamaları yapmalıyım? Parlak siyahtan mat griye dönüştürmek istiyorum.

Sprey boyayla boyamayın hocam işi bilen birisine gidin ben spreyledim soyuldu cok kötü oldu yani.

Her yüzeyin boya özelliği farklıdır. Metal yüzeylere ise kalıcılık için yağ bazlı veya fırınlanmış boyaların kullanılması gerekiyor. Hırdavatçılarda vs. satılan sprey boyalar bu iş için hiç iyi bir seçenek değil. Boyamak istiyorsanız tavsiyem tanıdık bir oto kaportacı bulun, lastikleri falan her şeyi söküp iskeletini götürün sağlam bir zımpara atıp boyasınlar.

Ben spray ile ilk zımpara yapip siyaha boyadım 2 yıldır tertemiz.

Her yüzeyin boya özelliği farklıdır. Metal yüzeylere ise kalıcılık için yağ bazlı veya fırınlanmış boyaların kullanılması gerekiyor. Hırdavatçılarda vs. satılan sprey boyalar bu iş için hiç iyi bir seçenek değil. Boyamak istiyorsanız tavsiyem tanıdık bir oto kaportacı bulun, lastikleri falan her şeyi söküp iskeletini götürün sağlam bir zımpara atıp boyasınlar.

Peki bir sorum daha olacak oto kaportacılarda bisikletin üzerine sticker tarzı yazılar yapıştırırlar mı? Veya yapıştırılırmı bir fikrim yok. Kendim alıp kendim mi yapmalıyım?

Ben boyamıştım eski bisikletimi.
1719088026572.png

Ben boyamıştım eski bisikletimi.
1719088026572.png

Bu şekilde oldu. Sonra satmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı