Arka aydınlatma 10 dolar :
Tahmini Teslimat Zamanı
Ön fener aydınlatma, aynısını kullandım memnun kalacaksın :
Tahmini Teslimat Zamanı
Aydınlatmaların her ikisi de şarj edilebilir özelliğe sahip. Meilan kendi içerisinde saklıyor şarj ünitesini, mini USB ile telefon şarj eder gibi ediyorsun. Ve iddia ediyorum çok uzun süreler dayanıyor şarjı, o bakımdan beklediğimden de çok daha iyi çıktı.
Fener ise pilli ve pilleri şarj etmeye yarayan bir şarj aletine sahip. Şarj edilebilir özellikte olmayan pilleri şarj edemezsin bilgin olsun

Sürekli yanma - yavaş çakar ve hızlı çakar şeklinde peşpeşe yanıp sönme modları var yani toplam 3 mod. Başlık kısmını ileri çekince ışık kare bir alana odaklanıyor daha uzun mesafeleri aydınlatabiliyorsun, elbette daha ufak bir alanda olmak şartıyla. Geri çekersen de mesafe azalıyor ancak ışığın yayıldığı alan çoğalıyor.
Unutmadan, sürekli yanan modda yanılmıyorsam bir de az ışıklı modu vardı insanları rahatsız etmemek için.
2 ürünü de gözün kapalı alabilirsin, fiyatına göre son derece güzel aletler.
Yinede 2.el sayfalarına bak feneri belki yakın fiyatlarda bulursun.
Kask olarak Prowell F59R alabilirsin, kafa ölçünü bilip ona göre sipariş etmelisin :
Prowell F-59r Vipor Mat Siyah Kask L - n11.com
Eldiven konusuna gelirsek mağazalardan Decathlon'a uğra ve oradaki yarım parmak eldivenlere göz at. 15-20TL'ye son derece kaliteli ürünler var. Aynı ürünleri bisikletçilerde 35'den aşağı alamazsın.
Az çok tecrübe edindiğimiz için söyleyebiliyorum ki Decathlon bu konuda iyi, giyim ürünlerinde işini görecek düzeyde ve ucuz ürünler bulabilirsin, pişman etmezler merak etme
Lastikler için ise ortalama 150TL bütçen kalır. Ancak lastik konusunda, kullanmadığım ürünü önermem çok zor inan. İnternet sayfasından bakıp dişli yapısından falan bir lastiğin yol tutuşunu anlayamazsın. Maxxis Crossmark kullandığım en iyi lastik bugüne kadar, ne düz yolda sorun yaratıyor ne de hafif arazide pişman ediyor. Tam asfalt - arazi isteklerini orta noktada karşılayan bir lastik ve yol tutuşu cidden çok iyi.
Eğer "Ben asfaltta dışarı hiç ama hiç çıkmıyorum" dersen sana 2 çift şehir yaşantısına gidecek lastik önereyim bir sonraki yorumumda.
Yok benim gibi arada hafif araziye giriyorsan, yol şartları çok da iyi değişse bulunduğun bölgede ön lastiğini Crossmark ile değiştirmeni öneririm, bütçe bulup arkayı sonra eklersin

Kolay kolay eriyen bir yapıya sahip değil cidden uzun ömürlü de bir lastik. Rubena'nın bazı modelleri mesela iyi tutuyor ancak çok çabuk eriyor frenleme yapmasan bile. Bu öyle değil, hem yol tutuşu şahane hem de kolay kolay ömrünü tüketmiyor lastikler. Yol tutuşunu bu kadar övme sebebimi ise kullanınca anlayacaksın.
Lastiğin resimleri de yükleyeyim, gerçek hayattan gör :
Bu lastikte bu kadar diretme sebebim çok memnun kalmış olmam

Tabi 600 liralık bisiklete 300 liralık lastik takmak sana abes kaçabilir, haklı da olabilirsin aslında