Bisiklet freninden ses geliyor

Değiştirmek sanırım çözüm o zaman. Tam düzleşmiş değil, ama yıprandığı belli.
Ben MTB'de Baradine 960V kullanıyorum. Üç renkli olarak da geçiyor. Fiyatına göre oldukça iyi performansı var. Bisiklet Forum'da da fiyatına göre en iyi olarak tavsiye edilenlerden. Sizin bisikletin türüne göre bu seriden uygun fiyatlı bir model alabilirsiniz.

Ben MTB'de Baradine 960V kullanıyorum. Üç renkli olarak da geçiyor. Fiyatına göre oldukça iyi performansı var. Bisiklet Forum'da da fiyatına göre en iyi olarak tavsiye edilenlerden. Sizin bisikletin türüne göre bu seriden uygun fiyatlı bir model alabilirsiniz.
Hocam bisiklet Rockrider ST100 olur mu ona? Markete ve köye gidiyorum her gün (4 km her biri, gidiş dönüş 8, 2 tur 16 km)

Doğru hocam. Ön frenle gidiyorum kaç gündür mecburen. Arkayı söktüm çünkü gerçekten inanılmaz bir ses çıkıyor.
Pabuçların içinde plastik kısmı arka metal tutuculara sabitlemek için ince metal iğneler oluyor. Pabuç aşırı eridiyse oraya kadar gelmiştir. Onlar janta sürtüyordur. Şu videoda görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bence bu modeli tercih etmeyin. Zira bu kadar çok kullanan biri olarak bence V-FREN'den uzaklaşın. Disk fren hayrınıza olacaktır.
V-Fren'i hidrolik disk frene çevirmesi bisikletin fiyatı kadar tutar. Adma komple bisikleti değiştir diyorsun yani. :D

Mekanik disk fren beş para etmez. Hidrolik disk fren içinse göbeklerden tut kollara kadar herşeyin değişmesi lazım. Jantlar örülecek vb. Adam pabucum eridi demiş, sen bisikleti değiştir diyorsun. :p

Bu arada kaliteli V-Fren sadece yokuşta daha fazla yorar. Bunun dışında berbat, çok rezil falan değildir. Gayette işini iyi yapar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı