Bisiklet için 26" dış lastik seçimi

LethalSmile

Kilopat
Merhabalar. 26 jant bir biskletim var. Arka lastiği çürüdü çok eski olduğu için. Yenisini almak istiyorum fakat alabilceğim en kalın lastiği almak istiyorum. Sizce hangisini alayım? Lastik önerir misiniz?
(Şu anki lastiğim 26x1.95)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalından çok kullanacağın alana göre seçersen lastiği daha işlevsel olur.(Dağ,Uzun Yol,Şehir) Kalından kastın sağlam olsun diyeyse yine kalın olmasına gerek yok zırhlı lastik diye birşey var. Schwalbe zırhlı kullanıyorum memnunum iyi sağlam markadır tavsiye ederim

Kalından çok kullanacağın alana göre seçersen lastiği daha işlevsel olur.(Dağ,Uzun Yol,Şehir) Kalından kastın sağlam olsun diyeyse yine kalın olmasına gerek yok zırhlı lastik diye birşey var. Schwalbe zırhlı kullanıyorum memnunum iyi sağlam markadır tavsiye ederim
Şehirde yolu tutsun isterim. Çok hızlı dönüp bisikleti çok yatırıyorum. Ve onun tutcağını düşünüyorum.

Merhabalar. 26 jant bir biskletim var. Arka lastiği çürüdü çok eski olduğu için. Yenisini almak istiyorum fakat alabilceğim en kalın lastiği almak istiyorum. Sizce hangisini alayım? Lastik önerir misiniz?
(Şu anki lastiğim 26x1.95)

Şehirde kalın alırsanız sizi gereksiz çok zorlar zaten zorluyor. Dağ bisikleti o yüzden şehire özel bir lastik tercih edin. Hocamın önerdiği Schwalbe lastikler gayet iş görür diye düşünüyorum.

Şehir asfaltında dişli lastik kullanırsanız hızınız düşecektir ve daha çok efor sarfettirecektir ve gürültü artar. Ama illa virajda yol tutuşu istiyorsanız kesinlikle lastik yanakları da bir yere kadar dişli ve geniş olan lastiklerden almalısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı