Bisiklet için jant önerisi

Tuna .....

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Mosso Wildfire LTD HYD almayı düşünüyorum performans bisikletten (Ankara bayiisi). Fakat mossonun limited edition wildfire modelinde sadece 26 jant var bu sitede. Ankara'da da başka güzel bayii yok. Boyum 1.60. Büyüme çağında olduğum için biraz da büyük bir bisiklet almayı istiyorum. Bacak boyumda 80 cm. Bazı yerlerde okudum fakat janta önemli değil diyorlar önemli olan kadro boyu diyorlar doğrumu? 26 jant 18 kadro bisiklet alsam küçük gelir mi? Şu an küçük gelmez fakat boy atacağım için sonradan küçük gelebilir. Demek istediğim 26 jant alsam ilerde sorun çıkarır mı boy bakımından? Okul bittiğinde alacağım bisikleti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fakar sorun bisikleti bulamıyorum. Aslında bisikletcim.com da var ama görerek almak istiyorum
İnternetten alayım mı sizce. Bide 18 kadro uygun mu.

Son düzenleme:
Siz bilgilisiniz bu işlerde anladığım kadarıyla.
Ben son olarak mosso wildfire ltd hyd 29 jant 18 kadro almaya karar verdim zce güzel bir bisikletmi
Birde performans bisikletten alacağım. 2018 model satma ihtimali var mıdır. Ben 2019 istiyorum ama nasıl ayırt ediceğimi bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı