Bisiklet için Ön ve Arka Aydınlatma Tavsiyesi

furkyng

Hectopat
Katılım
18 Ağustos 2016
Mesajlar
345
Çözümler
1
Yer
Arkanda
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kardeşime bisiklet aldık ve gece de sürdüğü için ön arka aydınlatma istiyor. Önünü çukur çıkmadan görebileceği, uygun fiyatlı ve düzgün bir şey arıyoruz. Arka için de, arkadan gelen araba rahatlıkla görmeli.

Önerilerinizi bekliyorum. Hiçbir bilgim yok desem yeridir, gerçekten bir şey bilmiyorum. Size bırakıyorum ve fiyatı uygun olsun olmalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Ulunay Arka aydınlatma iyi fakat ön aydınlatma için kesin konuşamayacağım, ön aydınlatmayı kullanıyor musunuz? Ayrıca pilli olması çok büyük bir dezavantaj imkan var ise bütçeyi biraz daha artırıp şarz edilebilir ön aydınlatma almakta fayda var.
 
Bende bi' ara almayı düşündüm fakat gece sürmeyeceğim için ve hoplayıp zıpladığım için vazgeçtim. Aliexpress'ten bakıyordum belki kendine göre bir şey bulabilirsin.
 
AE'den almayı düşünüyorsan arka ışık olarak bunu tavsiye ederim. Ön ışık olarak bunu pek tavsiye etmem ama yine de iş görür. İlerleyen zamanlarda tuşta tekleme yapıyor ışığa bazen tam güç veremiyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı