Ya ben zayıf olmayı sevmiyorum hepsi bu, biri çıkıp da bana "Sana 10 kilo aldırabilirim" dese varımı yoğumu veririm yani.
Şuan bisiklete bir ton masraf yapıyorum, sonucunda ne olacak? 3 kilo zayıflayıp 55'e düşeceğim ve
18 yaşında 55 kilo kesinlikle ama kesinlikle az.
Boyum da kısa değil ki dengelesin, bana kilo almak şart. Şuan 59-60 kiloyum ve kesinlikle yetmiyor.
Ben de diyorum ki "Bisiklete yaptığım harcamanın 5'de birini tozlara yapayım" ama bunun karşılığında da
kilo alayım.
Bisiklet sürdüğüm için de
sportif bir vücudum falan olsun, bira göbeğine dönüşmesin yani.
Ben şuan açık ve net bir biçimde beslenmeme hiç dikkat etmiyorum, yemek yeme alışkanlığım yok.
2 ay kendimi çok zorladım 60'ı gördüm, şimdi yine 59 veya 58 civarında takılıyorum ve hala zayıfım.
Aylık 250 lirayı kıymalı pidelere yatırmak hiçbir işime yaramadı. İstiyorum ki üniversiteye gitmeden önce yani 4 aylık kadar bir sürede 10-13 kiloyu güzelce alayım. Bisiklet sevdam sayesinde sağlıklı bir biçimde alırım diye düşünüyorum o kiloları.
@otto_kahn @mevsres Tavsiyeleriniz nedir? Bisiklet ile harmanlayarak ne kullanmamı önerirsiniz.
Çok yüksek değerlere de ihtiyacım yok, zaten başlangıç seviyesindeyim ve hedefim belli. Sağlıklı olsun, gerekirse kalori değeri falan düşük ve ucuz olsun istiyorum.
Protein tozu kilo aldırır mı? Karbonhidrat tozlarına falan gerek var mı sizce?
@mevsres Sosyal geçmişinde açtığın konuya rastladım da, daha önceden 2-3 toz kullanmışsın.
Faydasını en çok hissettiğin ve tadı tuzu düzgün olanı hangisi? Son çare kullanmayı deneyeceğim.