Bisiklet için protein tozu kullanmak

Hesap doğru ama 400 gram çok fazla. Normalde 1 servis yani 340 gramın hakkını verebilmek için hardcore antreman yapman gerekir. Bu toz acilen kaslara gitmek üzere kullanılan bir ürün. Bence normal beslenme programını arttır. Bunu sadece sabah ve antremandan sonra kullan.

@oyuncu_38 23 yaşındayım, quantum fiziği ile tanışalı 9 sene oldu. Artık bilim dahil herşeyin insan üretimi bir fikre dayalı olduğunu benimseyip yanılgı payını hesap ederim, o yüzden ne sen mutlak gerçeği biliyorsun ne de biz. Biz kendi yanılgı payımızı kabul ediyoruz, tamam o konuda sıkıntı yok. Senin yanılgı payından ziyade, bana somut örnek göster. %100 sağlıklı bir insan evladının bu tür şeyler yüzünden yaşadığı sıkıntıları göster ? Eğer gösteremiyorsan bizim yanılgı payımızı dikkate alarak yaptığımız seçimi yargılama lüksün yok. Bu kadar şiddetle karşı çıkmana da gerek yok.
Oğuzhaaaan.

@Oğuzhan Yıldırım :)) dön bana lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de gittim bir dünya süt aldım az önce, cimrilik yapıp en ucuzlarından aldım :)
Ve ürünün suluğu :

20150320_223054.jpg

@mevsres Dostum ben bu yeni tozdan günlük yarım kaşık - yağsız 200ML süt ile tüketiyorum.
Sence yeterli midir? Arıtmalı mıyım? 200ML'den sonra kusacak gibi oluyorum zaten :)

200ML süt zaten karışınca 400ML yer kaplıyor.

Pilav pilav pilav :)

20150329_223935.jpg

Arkadaşlar Gainer ürününü 2 ay boyunca düşük miktarda kullandım. Günde 1 kaşığı geçtiğimi hatırlamıyorum, 400ML süt ile kullanıyordum.
İlk günlerde ürünü mikserden çıktığı gibi içtiğim için çok zorluk çekiyordum. Buzdolabında 2 saat bekletince tadından yenmiyor resmen :)

Şuan 60 kilo ve 180 boydayım, gelişme oldu mu derseniz aslında biraz oldu. Kemik falan gözükmüyor dışarıdan, et tabakası olduğu belli yani.
Kendimi spor ile çok ama çok yormama karşılık kilo kaybetmedim, belki de kas oranım artmıştır biraz olsun :)

Şuan halimden memnunum, çok şükür kollarım da biraz olsun gelişti, bisikletteki kondisyonum arttı.
Önümüz Ramazan ayı, kilo alırım diye tahmin ediyorum. Onun için de bir konu açacağım, karışmasın konular.

@BilgisayarKurdu Abi sana önerim 400gr geçmesin.Vücut onu kaslara yönlendiriyor ama kaslar çalışmaz ise toz şeker gibi pek faydası olmaz. Sana bir önerimde 40 Gün tavuk pilav diyeti var bu sayede hem tavuktan proteini karşılarsın ve Protein tozuyla tavkiye yaparsın. Eğer gelişim istiyorsan abi sürekli çalışıcaksın kaslar aktif olucak bu sefer kilo verirsin ama yağlardan ben 1 Ay protein tozu kullanmadan normal bir idman yaptım disiplinli bir şekilde. Ve ay sonunda 45 Şınavı zorlanmadan çektiğimi ve gözle görülür bir hacim artması meydana geldi. Takdir senindir abi

Gözünüzü seveyim şu gainer'a para vermeyin. Boş, para tuzağı. Karbonhidrat için makarna filan yeyin. Hem çok daha ucuz ve doğal. Günde ekstradan 1 paket yesen tamam.. Yiyemem o kadar diyorsan öğreneceksin yemeyi... @BilgisayarKurdu o kadarcık pilavla kilo alamazsın, ben şu an diyetteyim onun nerdeyse 2 katı yiyorum tek bir öğünde. (bulgur olarak) Tabi kilomuz yaşımız farklı o önemli bir etken. Birde pirinç yeme (glisemik indeks) illa ki yiyeceksen kepekli ye tabi güzelim bulgur varken ne yapacan pirinci... :)

Sana tavsiyem su ile tüketmen yönünde olacaktır. Süt bir besindir ve büyüme hormonu salgılar. Büyüme hormonu salgılanınca da yapılan spordan tam verim alınamaz. Sporunuz bittikten en az 2 saat boyunca besin tüketmeyin. :)

Ya arkadaşlar ben bu Ramazan ayı ile birlikte Gainer ürününü kullanmayı da bırakınca galiba 2,5KG verdim. 60'dan 58'e düşmüşüm.
Artık ne yapsam bilemedim, kabulleneceğim galiba kendimi zayıf halim ile.

56,6 kiloya düştüm arkadaşlar :(

Gainer, protein tozu falan gereksiz kardeşim eğer yemek yemekte sorunun yok ise. Senin beslenmen düzgün değil ise bunları alman para israfından başka bir şeye yol açmaz. Kalori hesabı yapman gerekir. Olması gereken, metabolizmanın günlük harcayabildiği kaloriden fazlasını almak. Olay bu. Piyasada bir sürü kalori hesaplama programları mevcut. Bunların tam olmasa da yakın sonuç verdiğini söyleyebilirim. Emin olamazsan diyetisyene git gerekli ölçümlerini yaptır. Mevcut harcayabildiğin kalorin 2000 ise, 2500-2600 kalorilik besin yemen gerekir. Bu konuda kendimi yeterli gördüğüm bilgiye sahibim. Yaklaşık 2 senedir de fitness sporu ile uğraşıyorum. Aklına takılan şeyler olursa yardımcı olurum.

Günlük 2000 kaloriden çok daha fazlasını harcıyorum, bu yüzden bisiklet için harcadığım kaloriyi yerine koymak için kullanıyordum.
Hatta bir ara 61'i de görmüştüm, beslenmeme fazla dikkat etmediğim halde. Şuan 57 kiloyum.

Sormak istediğim soruya gelirsek kalori değeri çok yüksek olup da bilmediğim bir besin veya ürün var mı? @Etheror

Günlük 2000 zaten ortalama değerdir. Benim sana tavsiyem ölçtürmeden bu konuda herhangi bir kanıya varma ki seni yanıltmasın. Soruna cevap verecek olursak eğer 3 öğününden 1500 gibi bir kalori alabiliyor isen(ama bunlar kaliteli kalori olmalı), 1000 kalori daha alabilmen için en iyi kısayol çok ta iyi bildiğin kuruyemişlerdir. Karışık bir kuruyemişin 100 gramında 500-550 kalori vardır ve bu 100 gramın 98 gramı da doludur hem protein, hem karbonhidrat hem de yağ bakımından. Boş kalori değil yani. Ayrıca zeytinyağı da yararlı besin kaynağıdır. Ama hesap yapmadan bilemezsin. Kalori sayaçlarını kullan. Kilo alabilmek için yemek yiyeceksin. Bol yemek yemektan başka hiç bir çaren yok. ;) @BilgisayarKurdu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı