Bisiklet için yağ ve ekipman önerisi

The_rain_master

Hectopat
Selam, bisiklete zincir yağı, eldiven ve fren pabucu alacağım.
1. Zincir yağı olarak Shimano'nun wet yağını düşünüyorum. Yazın wet yağ kullanmanın herhangi bir sıkıntısı var mı?
2. Fren pabucu olarak şu an Çin malı bir pabuç takılı daha yakalı 1 hafta olmasına rağmen hemen fark ediyor kalitesizliğini. Baradine pabuçlardan almayı düşünüyorum hangisini almalıyım amacım uzun ömürlü olsun ve gerektiğinde sağlam fren yapabileyim.
3. Eldiven olarak bunu almayı planlıyorum.

Bu ürünleri kullanan varsa memnun musunuz veya başka önerisi olan var mı?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

1. normal bisikletçi yağları iş görür zaten hepsi kir ve tozdan 1-2 ay içinde işlev yitiriyor.
2. v fren kullandığınızı varsayarsak Shimano marka kaliteli.
3. önemli olan jelli olması ve elin üst kısmının havlulyu olması teri anında çekiyor ve anında kuruyor ve elciğinde önemi var tek eldivenle olacak iş değildir.

ay değil yıllar yeter ya sürekli yağ kullanmaya gerek olmuyor yağmurda filan bırakmazsan. ben ne zaman aldığımı unuttum 2 çeşit almıştım hala duruyor.
Bisikleti evde tuttuğumdan zincir kedi tüyü olmuş baya :D Bi yıkamam lazım, o zaman bunu alayım ben de. Bu ara bisiklet için para harcama zamanım geldi, tekerler, sele, vites kolu vs. baya masraf çıkacak.

Ayrıca ben de eldiven almayı düşünüyorum, konuyu takipteyim. Arada 40 lira civarına spor eldiveni geliyor A101'e, onlar nasıl acaba?

1. normal bisikletçi yağları iş görür zaten hepsi kir ve tozdan 1-2 ay içinde işlev yitiriyor.
2. v fren kullandığınızı varsayarsak Shimano marka kaliteli.
3. önemli olan jelli olması ve elin üst kısmının havlulyu olması teri anında çekiyor ve anında kuruyor ve elciğinde önemi var tek eldivenle olacak iş değildir.
Hocam teşekkür ederim
bisikletin üstünde Shimano fren gelmişti ama memnun kalmamıştım çünkü janttan küçük parçalar koparıp jantı çiziyordu

Hocam linkini bıraktığım eldiveni biraz araştırdım jelli ve kullanlar memnun elciğim güzel terletmiyor

Bisikleti evde tuttuğumdan zincir kedi tüyü olmuş baya :D Bi yıkamam lazım, o zaman bunu alayım ben de. Bu ara bisiklet için para harcama zamanım geldi, tekerler, sele, vites kolu vs. baya masraf çıkacak.

Ayrıca ben de eldiven almayı düşünüyorum, konuyu takipteyim. Arada 40 lira civarına spor eldiveni geliyor A101'e, onlar nasıl acaba?
Bisiklet iyidir ya hem spor hem ulaşım aracı benim için, baldırlar taş :D İlerde yaşlanınca faydasını görücez iskeleti sağlamlaştırıyor.

Hocam linkini bıraktığım eldiveni biraz araştırdım jelli ve kullanlar memnun elciğim güzel terletmiyor
Bi tık pahalı ama jelli olması falan güzel olabilir, bakacağım ben de, teşekkürler.
Bisiklet iyidir ya hem spor hem ulaşım aracı benim için, baldırlar taş :D İlerde yaşlanınca faydasını görücez iskeleti sağlamlaştırıyor.
Yani umarım faydasını görürüz. Şu an ben öyle haftada 1 falan biniyorum, kas olarak hiçbir gelişimim olmadı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı