Bisiklet kaskı + bisiklet gözlüğü mü yoksa motor kaskı mı?

Başka forum kullanayım diyorum. En popüler forum bu. En hızlı cevap buradan geliyor. Zorunluluk gibi bir şey kullanmak. Diğer forumlarda bazen cevap bile gelmiyor.
Bisiklet için bisiklet foruma bakmak en mantıklısı...

Konuya dönersek motor kasklarında genellikle yeterli havalandırma deliği bulunmuyor. Her sürüşten sonra duş almış gibi olursun. O yüzden bisiklet kaskı.

Bisiklet Forum'a kayıt oldum fakat konu açamıyorum. Herhangi bir şey mi yapmam gerekiyor?

Bisiklet Forum'a kayıt oldum fakat konu açamıyorum. Herhangi bir şey mi yapmam gerekiyor?

Biz sana öneride bulunuyoruz umursamıyorsun benim hayatımın yarısı bisikletle geçti tüm teknik konuları anlarım sıfırdan bisiket toplarım en iyi ekipmanları bilirim.

Biz sana öneride bulunuyoruz umursamıyorsun benim hayatımın yarısı bisikletle geçti tüm teknik konuları anlarım sıfırdan bisiket toplarım en iyi ekipmanları bilirim.

Umursuyorum. Sadece cevap vermedim. İnternetim o kadar kötü ki bir mesajı alıntılayayım derken diğerini alıntılayana kadar bir ton zaman geçiyor.

50 mesajı geçmeden konu açamıyorsun, ilgili konulara mesaj yaz dönüş yaparlar.
Sakin kral kimse bilgine bir şey demedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…