Bisiklet kaskı + bisiklet gözlüğü mü yoksa motor kaskı mı?

Ekipmanlar çok önemli fakat arkadaş ne bisikleti kullanıyor onu da açıklamamış ona göre markalar ve modeller önerelim.

Beyefendi kaskımı kırmayın lütfen bisiklet için kaska gerek yok
Tamamdır. 👍
1693431751697.png

Şu an elimde 1 tane kask var. Bisiklet gözlüğümü almalıyım? Yoksa bisiklet kaskını kullanmayıp motor kaskı mı almalıyım? Full head olduğu için daha iyi gibi ama emin değilim. Fobim yok fakat sıkışık şeylerden rahatsız oluyorum. Tişört, pantalon hepsini oversize tercih ediyorum. Ayrıca en düşük ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor?
Tabiki de bisiklet kaskı.

Bisiklet olarak kross level R2 kullanıyorum. Eskiden kuzenim satın almıştı. Kullanmayınca bana kaldı.

İnceledim anladığım kadarıyla hardtrail mtb bir bisiklet eldiven olarak Fox, %100 veya 661 markasını öneririm aynı şekilde kaskları ve dirseklikleri dizlikleride mevcut.

Onu çoktan öğrendim ben zaten. Hakaret etmedim. Moderasyon ekibine hakaretden ceza yedim. Moderasyon ekibinden nefret ediyorum yazısı 3 defa kaldırıldı. Tekrar tekrar ekledim. Arada keyfine siliyorlar.
Moderasyon ekibi bir tuhaf. Recep bey de tatil ayağına foruma hiç bakmıyor galiba. Moderasyon; başkasının oyuncağını alıp karşı çocuğun annesi tarafından geri alınmış gibi bir hali var.

Moderasyon ekibi bir tuhaf. Recep bey de tatil ayağına foruma hiç bakmıyor galiba. Moderasyon; başkasının oyuncağını alıp karşı çocuğun annesi tarafından geri alınmış gibi bir hali var.

Başka forum kullanayım diyorum. En popüler forum bu. En hızlı cevap buradan geliyor. Zorunluluk gibi bir şey kullanmak. Diğer forumlarda bazen cevap bile gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı