Bisiklet kaskı önerisi

swxlvr

Hectopat
İyi sosyaller, %80 şehirde %20 asfalt yolda kullanmak için bisiklet kaskı önerebilir misiniz? Düşündüğüm modeller:
Gözlük kullandığım için bisiklet gözlüğü takamıyorum, vizör için: 580 Siyah Şehir Bisikleti Kaskı

Kullandığınız bisiklet modeline göre seçseniz daha iyi gibi 3 çeşit kask modeli de var attıklarınızda.
GVL290 50cm tekerlek, aero önemli değil, günlük sürüş minimum 45dk, konfor ve 4 mevsimde kullanılması önemli, baş çevresi 57cm BTWIN 580'in M ve L bedenini alıp birini iade etmeyi veya Decathlon dışında bir model tercih etmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Gravel bisiklet için mtb daha iyi diye düşünüyorum, yol kaskoda olabilir stop barlı olduğu için, şehir kasklarının havalandırmasının az geleceğini düşünüyorum, tercih yine de sizin. Şehir kaskları hoşunuza gidiyorsa tercih edilebilir ama büyük ihtimal daha fazla terletir diye düşünüyorum.

Gravel bisiklet için mtb daha iyi diye düşünüyorum, yol kaskoda olabilir stop barlı olduğu için, şehir kasklarının havalandırmasının az geleceğini düşünüyorum, tercih yine de sizin. Şehir kaskları hoşunuza gidiyorsa tercih edilebilir ama büyük ihtimal daha fazla terletir diye düşünüyorum.
Teşekkürler, en iyisi Decathlon'a gidip denemek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı