Bisiklet maşası yaylanmıyor

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba şöyle bir bisikletim var ancak kullanırken tekere çekerken manuel olarak çekmek zorunda kalıyorum ve yapamıyorum bu yüzden. Maşası hiç yaylanmıyor sadece öne yüklenip kendini zıplattığında biraz çalışıyor o kadar. Bisikleti ağustos ayında aldım 1.5 ay kadar kullanmadım.

Dosya Ekleri

• 2961-camaro-2d-petrol-mavi-2500x2000.jpg
    2961-camaro-2d-petrol-mavi-2500x2000.jpg
    167,4 KB · Görüntüleme: 62
Bu genel bir sorun mu bilmiyorum ama giriş seviyesi maşalarda hep böyle bir sorun yaşanıyor.

Bisiklet tamircisine gidip göstermiştim maşaların kilitlense de kilitlenmese de bu şekilde kaldığını söyledi. Yağladı ve baya üstüne üstüne bastırarak az bir şey açtı ancak güvenlik açısından daha çok zorlamak istemediğini söyledi.

Bu genel bir sorun mu bilmiyorum ama giriş seviyesi maşalarda hep böyle bir sorun yaşanıyor.

Bisiklet tamircisine gidip göstermiştim maşaların kilitlense de kilitlenmese de bu şekilde kaldığını söyledi. Yağladı ve baya üstüne üstüne bastırarak az bir şey açtı ancak güvenlik açısından daha çok zorlamak istemediğini söyledi.
Bu yüzden maşa almak istiyorum hocam.

Muhtemelen evet. O kadar iyi olduğunu düşünmüyorum ancak kısıtlı bütçede sıfır olarak bundan başka alternatif bilmiyorum.

Ha diyorsanız 10K falan veririm bu Rock Shox markasının ürünlerine yönelmenizde fayda olacaktır.

Örnek:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı