Bisiklet Nasıl Sürülür - HowToBasic

Hocam bunların hepsinin tarihi geçmiş ve bozuk yemekler ama teknolojik şeyleri israf ediyor cidden.

İzliyorum.

İsraf ve saçmalığın birleşimi. Bu gibi adamlar boşa yaşıyorlar hiç bir faydaları yok kimseye.

Hocam bunların hepsinin tarihi geçmiş ve bozuk yemekler ama teknolojik şeyleri israf ediyor cidden.

Eki Görüntüle 1173110

İzliyorum.
Her neyse ben size gerçekten anlatamıyorum. Tarihi geçmiş olsun olmasın ayağıyla nimete basıyor tarihinin geçtiğini nereden biliyorsunuz ayrıca? Yada o yiyecekleri alıp bilerek tarihinin geçmesini beklemediğini nereden biliyorsunuz? İsraftan başka bir şey değil ve sizde izleyerek buna katkı sağlıyorsunuz Allah akıl fikir versin.

İnternette yazıyor ve burada bir konuda bile öyle yazıyor konuda şöyle yazıyor bu adam bir markette çalışıyor ve oradan bozuk veya tarihi geçmiş şeyler alıyor Google da yazan ise tarihi geçmiş veya bozuk yiyecekler.

Öncelikle bu bir iddiaymış. Ayrıca Google'de yazan her şeye güvenme. Google'a karnım ağrıyor yazsan kanser olabilirsin falan diye yazı çıkabilir. Ayrıca hadi diyelim tarihi geçmiş olsun. Bu adamın nimetle dalga geçtiğini ve ayağıyla üzerine basmasını değiştirmiyor.

Şimdi 2015'in konusunu neden hortlattınız?

Böyle boş ve saçma videolar milyonlar izlenmesi zoruma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…