Bisiklet nasıl sürülür?

• Konuyu başlatan Lwei
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 143

Lwei

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bisiklet sürmeyi bilmiyorum. Bugün bisiklet aldım ama bir türlü süremedim sağ petal basıyorum sola doğru düşüyor, sol pedala basıyorum sağ doğru düşüyor. Nasıl dengede durabilirim? Bir bu sefer oturuyorum pedala basıyorum ama tam düz giderken, sağa doğru veya sola doğru düşüyorum. Nasıl sürülür?

Rahat olun, pedallara abanmayın ve en rahat viteste kullanın şimdilik. Ayaklarınızda yavaş yavaş ittirerek hızlanın ve dengede kalmaya çalışın.

Arkadaşlar bisiklet sürmeyi bilmiyorum. Bugün bisiklet aldım ama bir türlü süremedim sağ petal basıyorum sola doğru düşüyor, sol pedala basıyorum sağ doğru düşüyor. Nasıl dengede durabilirim? Bir bu sefer oturuyorum pedala basıyorum ama tam düz giderken, sağa doğru veya sola doğru düşüyorum. Nasıl sürülür?

Ben 1 güne öğrendim ama babam eğer oğrenmezsen sen adam değilsin gibi bir tehdit sayesinde başardım aşırı basit sadece ayaklarınla hızlıca ileri doğru gidecek sekilde itir ve pedalları cevirmeye başla sonra düşeceksin ama tekrarla ve dengede durmaya calış.

Amacın durmak değil gitmek olsun ve düşmekten çekinme düşe kalka öğrenirsin ama dediğim gibi amacın durmak değil ilerlemek olsun.

Amacın durmak değil gitmek olsun ve düşmekten çekinme düşe kalka öğrenirsin ama dediğim gibi amacın durmak değil ilerlemek olsun.

Evet ben bile zaten gitmeden dursam düşüyorum aslında yokuş aşağı 90km ile sürse faydası olur ama buradaki kritik nokta otobanda yapması önemli nefesi başka bir yerlerden alınca direk öğrenir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00