Bisiklet Önerisi

Teşekkürler ama galiba xc300'de kask falan hediye bir eldiven kaldı

Sonbahar kış ayları geliyor, eğer şimdi alacak olursak uzun parmak eldiven bak derim. Facebook üzerinde gruplara katıl, orada uygun fiyatlı uzun parmak eldiven satanlar var. Yoksa düzgün bir eldiveni mağazadan 80-90'dan aşağı zor bulursun

konu antalya ise, merhaba kısa parmaklı eldiven.

Decathlon'dan bakabilirsin o zaman, kaliteli kısa parmak eldivenler ucuza geliyor.
Eskiden 40-50'den aşağı almazdım, en son 20TL'ye Decathlon ürünü aldım kullanıyorum güzel güzel.

AVM'lere yolun düşüyorsa uğrarsın, görerek alırsın daha iyi olur.

@BilgisayarKurdu rahatsız ettim özür dilerim fakat bisikleti alacakken birden letgoda çok temiz Sedona 610 gördüm 1500 bunu 1300 yapacaksam almam mantıklı mı?

Amacının ve ortam şartlarının (Asfalt vs) yol bisikletine uygun olduğunu düşünüyorsan fiyata geçelim.
1500TL fazla o bisiklet için, 1300'e faturalı şekilde hiçbir sorunu olmadan satıyorsa alınır.

Faturası falan yoksa oradan giriş pazarlığa kır fiyatı. Sıfırı zaten 2000TL bu cihazın. Bisiklet bu, dişlisi zinciri - lastiği eskir zamanla değişmesi gerekir. Faturası varsa ve gerçekten yeniyse 1300'den anlaşmaya bak direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…