Bisiklet Önerisi

Sonbahar kış ayları geliyor, eğer şimdi alacak olursak uzun parmak eldiven bak derim. Facebook üzerinde gruplara katıl, orada uygun fiyatlı uzun parmak eldiven satanlar var. Yoksa düzgün bir eldiveni mağazadan 80-90'dan aşağı zor bulursun :)

Decathlon'dan bakabilirsin o zaman, kaliteli kısa parmak eldivenler ucuza geliyor.
Eskiden 40-50'den aşağı almazdım, en son 20TL'ye Decathlon ürünü aldım kullanıyorum güzel güzel.

AVM'lere yolun düşüyorsa uğrarsın, görerek alırsın daha iyi olur.

Amacının ve ortam şartlarının (Asfalt vs) yol bisikletine uygun olduğunu düşünüyorsan fiyata geçelim.
1500TL fazla o bisiklet için, 1300'e faturalı şekilde hiçbir sorunu olmadan satıyorsa alınır.

Faturası falan yoksa oradan giriş pazarlığa kır fiyatı. Sıfırı zaten 2000TL bu cihazın. Bisiklet bu, dişlisi zinciri - lastiği eskir zamanla değişmesi gerekir. Faturası varsa ve gerçekten yeniyse 1300'den anlaşmaya bak direkt.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı