Bisiklet Sürerken Köpek Ordusuyla Karşılaşan Adam

Aynı şey motorla giderken başıma geldi. Altımda 350 cc Jawa motor vardı. 15-20 tane köpek hepsinin gözü dönmüş kudurmuştu. Ben de Vitesi 2 ye atıp motorun devrini 8000 devire getirdim. Korkup geri bastılar. Ancak öyle geçtim o Terminatörlerin arasından. O gün yaşadığım adrenalini yüksek gerilim devresi yaparken yaşamadım. Kimsenin başına gelmesin. Altımda motor olmasa helva yiyecektiniz. :)

Öyle durumlarda yüksek ses çıkarmaya, bağırmaya, kükremeye çalışın tabi size saldırırlarsa. Bu adam gibi sessiz bir şekilde geçebilirsiniz de.

Adamın sabrına hayran kaldım. (y) Hoş panik yapıp kaçmış olsa köpekker onu parçalardı. :tırnak:

Ben çocukken bizim köyde köpek saldırısına uğradım, güya kaçayım da paçayı kurtarayım hesabı yaptım ancak bu pek mümkün olmadı. O vahim saldırıda tek hatırladığım yataktayım ve birçok yerime fasulye koymuşlar. :D Çoğunuz bilir, eskiden kocakarı ilacı olarak küpeklerin ısırdığı bölgelere fazulye koyarlardı.

Aynen bende adamın sabrına hayran kaldım. Ben olsam kesin koşmaya filan çalışırdım.Helvamı yerdiniz artık. :)

Bir ara benim de başıma gelmişti. Tabii köpek sayısı bu kadar fazla değildi. Galata Kulesi etrafında otururlardı itler.:) Okul dönüşünde 2 saat boyunca geçmeme izin vermemişlerdi. Sivil polis bile gelmişti beni karşıya geçirmek için.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı