Bisiklet Taşıma Aparatı

Serdar ak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar benim 2 tane bisikletim var bir yere götürürken sıkıntı oluyor, bana araba bağlama aparatı lazım ama bu konuda hiçbir bilgim yok. Fiyat olarak bir şey söyleyemeyeceğim farklı fiyat aralıklarında ürün atabilir misiniz? Dediğim gibi bilgim yok ama 2 bisikletlik ve kaliteli bir şey olsun arabaya zarar gelmesin. Yardımlarınızı bekliyorum.

0CFAB271-C77A-4C4A-BAB5-7CC4D94EA258.jpeg

Araç bu, Nissan Qashqai 2016 Model
Konu güncel.

Son düzenleme:
Açıkçası araç arkası taşıyıcılar her halükarda arca zarar veriyor, her ne kadar zarar gören kısım göz önünde olmasa da. Kaliteli bir şey olsun dersen araç üstü taşıyıcılar var, vakumlu veya montaj deliklerine vidalanan çıtalı sistemler.

Çünkü araç arkası taşıyıcılar bagajın açılmasını engellediği gibi stop lambalarını da perdeliyor. İmkanın var mı araç üstü satın almak için?

Kaliteli bir araç arkası taşıyıcı istersen buyur 420TL; Allenrack MT2-B Katlanır Bisiklet Taşıyıcı(160221)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı